MARKO OSMAKČIĆ ŽELJAN INTIMNIH ODNOSA: Priznao da mu fali jedno, pa pala nepristojna ponuda Viki Mitrović, Miki POLUDEO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.10.2021

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su se ispred rehabilitacije osamili Marko Osmakčić, Miki Đuričič i Viktorija Mitrović i razgovarali o potencijalnom intimnom odnosu između Osmakčića i Viki, što je ona odbila, a Miki je stao na njenu stranu i zapretio Marku pokuša li nešto da će imati posla sa njim.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Marko Osmakčić ponudio VIktoriji Mitrović intimne odnose

Zadrugari Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović i Miki Đuričić su se osamili ispred rehabilitacije i razgovarali o Markovom fizičkom izgledu, kao i o odnosima u Beloj kući, a onda je Osmakčić počeo da nagovara Viki na intimne odnose sa njim, na šta mu je ona odgovorila da on jeste najlepši u Beloj kući i da je dobio titulu, ali da joj intimni odnosi nisu potrebni trenutno.

- Ne mora da bude, nema potrebe da se ti ovde je*avaš po rijalitiju, ima ko će - rekao je Miki, pa dodao da je ona došla da menja svoju sudbinu, a ne da spava s kim stigne:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić pričaju o svom odnosu u Beloj kući

- Menjaš život ovde, laka ženska više, nećeš biti.

- Ja garantujem, da se mi napijemo, garantujem ti pali bismo kao kruške i ona i ja - rekao je Marko, na šta je Miki besno rekao bude li pokušao nešto i bude li ga uhvatio da radi nešto da će imati problema sa njim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Girl

12.10.2021 07:18

Ako je devojka prosla pakao kao mala ne znaci da je laka i da ce spavati s tobom jer ti ne znas sta ces sa sobom koji kreten

Suvi

12.10.2021 11:07

Sta se Miki trpa , misli on da je sacuva , hehe koji kreten i debilcina ,,,,