NEMA ŠANSE DA PODRŽIM VEZU MILJANE I ZOLE: Marija ne želi da čuje za ZETA, a ovako komentariše njeno učešće u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

11.10.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić prokementarisala Miljanino učešće u "Zadruzi 5".

Republika

Foto: instagram.com

Marija i Miljana Kulić

 

Čuvena zadrugarka Miljana Kulić, na velika vrata se vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, a neposredno pred ulazak u ''Zadrugu 5'' obnovila je svoju turbulentnu romansu sa bivšim zadrugarom Lazarom Čolićem Zolom.

Povodom čitave situacije oglasila se Miljanina majka Marija Kulić i u iskrenom razgovoru prokomentarisala ćerkim povratak u rijaliti, nastup na ''Zadrugoviziji'', ali i pomirenje sa Zolom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

- Jako sam zadovoljna Miljaninim povratkom, odlična je za sada otkako se vratila, zadovoljna sam nastupom na "Zadrugoviziji", bila je super. Ali za sada sam samo zadovoljna - počela je Marija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola

 

 - Ne interesuje me njihovo pomirenje. Niti Anakonda, niti on u svemu tome. Iako uđe, nema šanse da podržim njihovu vezu, totalno me ne zanimaju - zaključila je Marija Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading