NEVIĐENI HAOS NA IMANJU, SLEDE DISKVALIFIKACIJE!? Nakon što je JAVNO PONIZILA supruga, Dalila napravila opšti KARAMBOL na imanju! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

11.10.2021

20:31

Dalila Dragojević se popela na sto i počela da lomi svi pre sobom, čime je izazvala opštu pometnju u Beloj kući.

printscreen

Dalila Dragojević lomi sve pred sobom

Brak Dalile i Dejana Dragojevića je već neko vreme na tankom ledu, otkad su se pojavile emocije između Dalile Filipa Cara. Dejan je zbog toga već neko vreme besan, te je sa svojom suprugom bezbroj puta ulazio u sukobe, ali bez obzira na emocije koje su evidentne između Dalile i Filipa, oni nisu išli dalje od flerta, ali opet ceo taj ljubavni trougao loše utiče na Dalilu koja zbog toga u poslednje vreme pokazuje i drugu stranu ličnosti, te je ovog puta napravila opšti karambol na imanju u Šimanovcima.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević se našla u ljubavnom trouglu

Naime, Dalila Dragojević se popela na sto i počela da lomi svi pre sobom, zbog izlaganja Nikole Grujića, koje joj se ni malo nije dopalo, te se zadrugarka našla na ivici nervnog sloma, a vidno besna je potom napravila takav haos, da je čak bilo i povređenih.

Ona je demolirala je sve ispred sebe, a u jednom momentu je čak pogodila Belog, koji nije hteo da joj ostane dužan te je šoljom rascepao arkadu Magdaleni koja se uhvatila za glavu i počela da čisti krv koja joj se slivala niz lice.

Komentari (3)

Loading
Duksi

12.10.2021 13:37

Idite u dečje vrtiće da vidite kako se deca igraju pa primenite u Zadruzi.