OVDE SU DALILA I DEJAN BILI SREĆNI PRE ZADRUGE: Pogledajte porodični dom Dragojevića, mnogo su se TRUDILI, a sad preživljavaju PRAVU DRAMU! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

11.10.2021

18:24

Dalila i Dejan Dragojević trenutno preživljavaju krizu u braku zbog Filipa Cara sa kojim Dalila ima prisan odnos, a nekada su uživali u zajedničkom životu, u savršeno uređenom domu u Bosni i Hercegovini.

ST/N. MANDIĆ

Dejan i Dalila Dragojević

Dalila i Dejan Dragojević venčali su se 2017. godine, iako nisu imali podršku Dejanove porodice, oni su zajedno sagradili kuću od para koje su zaradili tokom boravka u šou programima. Njih dvoje su nastavili da se bave jutjub kanalom, pa su ipak izabrali da se vrate u "Zadrugu 5". Podsetimo, iz prethodne sezone rijaliti par je pobegao.

Njih dvoje su se potrudili da svoj dom urede luksuzno, dominira bela, siva i srebrna boja.

 

 

Dalila je na svoj Instagram objavljivala fotografije svoje nove linije, a u pozadini su se videli i delovi njihovog doma. U to vreme, Dalila je posvetila Dejanu romantičnu poruku:

- Ko bi rekao da će ova dečica izrasti u velike ljude? Ko bi rekao da ćemo se jednog dana sresti u gradu stranom i tebi i meni? Ko bi rekao da ćemo se od prvog dana zaljubiti jedno u drugo? Ko bi rekao da ćemo se venčati u istom tom stranom gradu Beogradu? - pisala je Dalila malo pre ulaska u rijaliti, pa dodala:

 

 

 - Ko bi rekao da ćemo se toliko godina voleti? Ko bi rekao da ćeš znati sve moje greške i mane u životu, a da ćeš i dalje ostati tu? Ko bi rekao da se nikada nismo razdvojili, niti ćemo? Ko bi rekao da sada slavimo 4 godine najlepšeg braka na svetu, koji bih poželela svakoj osobi? Ko bi rekao? Volim te zauvek.

Komentari (1)

Loading
Ranko

12.10.2021 10:12

Bili su srećni koliko je diktatorka Gospodarica Dalila dozirala i dozvoljavala.