ISPLIVAO DOKAZ O DALILINOM NEVERSTVU: Otkrivene njene TAJNE ŠIFRE sa Filipom Carem, ovo će UNIŠTITI Dejana! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.10.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević su pred razvodom, a sada su isplivale tajne šifre sa Filipom Carem!

Republika

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car pričaju u šiframa

 

Rijaliti ,,Zadruga 5" se zahuhtava, a odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara dostigao je vrhunac prethodnih dana. No sada su isplivali dokazi, koji su primetili fanovi, a radi se o tajnim šiframa, koje Dalila i Car redovno upućuju jedno drugom. 

Naime, fanovi rijalitija primetili su da Car uglavnom tokom rasprave sa Dalilom voli upitati ,,Koliko je sati?", nakon čega nastaje muk. Na Instagramu se pojavio snimak o opisanom trenutku, nakon čega je Dalila ostala potpuno zabezeknuta i zatečena. 

 

 

Međutim, to nije sve, postoji još jedan razgovor u šiframa, koji je takođe šokirao sve. Nakon svađe sa Dejanom Dragojevićem, Dalilinim suprugom, Car i ona su se povukli u izolaciju gde obitavaju, budući da su ove nedelje bili potrčci. Nakon nekog vremena, Car je prokomentarisao na vrlo čudan način situaciju, istučići cedevitu, za koji se misli da je tajna šifra za ,,ljubomoru". 

- Kakva je ovo cedevita bila što si mi napravila, bomba! Ne moraš stalno! Ne moraš mi je non-stop praviti sad, pa nisma ja toliko žedan - rekao joj je Car, a iz razgovora se moglo jasno zaključiti da govore u šiframa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andreja

11.10.2021 21:30

Dalila mora tamo samo da spava a ne mora da boravi seo dan. Ali ona zbog cara ne izlazi iz prostorije.

Vlada

12.10.2021 07:42

Dalila nemoralna a okreće i napada svog muža da je on nemoralan. Dejan mlad, zelen i naivan. Kao da nikada devojku nije imao.