SNIMAK MIKIJA ĐURIČIĆA ZGROZIO SVE: Pčelar iz Kupinova priznao sve o PRLJAVIM FETIŠIMA! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

11.10.2021

13:24

Miki Đuričić tražio je od zadrugarke da mu da prljavi donji veš kako bi mogao da ga miriše.

printscreen/RTVPink

Miki Đuričić u Zadruzi 5

 

Rijaliti zvezda Miki Đuričić uvek izaziva oprečne komentare ljudi kako na društvenim mrežama, tako i među publikom najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga". 

Nakon burnih dešavanja u njegovom životu, po rođenju ćerke Dunje, Đuričić se skroz promenio i kultivisao, te sebi ne da da pogreši u nekom koraku, koji bi mogao da ga papreno košta. Njemu bar diskvalifikacija nije stran pojam, u svakoj sezoni ,,Zadruge" je gotovo uvek sam bio kriv za to što je izgubio priliku da se bori za glavnu nagradu. 

printscreen/RTVPink

Miki Đuričić diskvalifikovan iz rijalitija

 

Iako je bilo nagoveštaja da će se to desiti u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija, Miki se za sada izuzetno dobro drži. Imao je nekoliko blažih pomračenja, ali je uvek uspeo da se iskontroliše da ne napravi štetu koja bi ga koštala glavne nagrade. Međutim, na društvenoj mreži TikTok postao je viralan snimak iz prve sezone ,,Zadruge", kada je razgovarao sa tadašnjom zadrugarkom Rebekom Popović. 

Podsetimo, mnogi zadrugari komentarisali su da se Mikiju Popovićeva izuzetno svidela, zbog čega se vrlo često sukobljavao sa njima, tvrdeći da to nije istina. No, sada se pojavio snimak, koji će definitivno izazvati mučnine, jer je Đuričić pokazao svoje fetiše, zbog kojih vam neće biti dobro definitivno. 

printscreen/RTVPink

Miki Đuričić besan

 

- Imaš li neke prljave ćega? - upitao je Miki

- Ne, ne, kod mene je sve čisto- odbrusila je Rebeka. 

- Dobro, daj te neke koje si nosila, malo, da imam da mirišem - poručio je Đuričić.

Detaljnije možete pogledati u snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

 

 

Komentari (2)

Loading
Brana

12.10.2021 00:06

Imam ja jedne,ostale u torbi nedelju dana posle fudbala,jos su mokre Miki a bile su s čarapama zgužvane,ima da poludiš sekundi čim udahneš prvi put!

Matica

12.10.2021 08:31

A jel baš drži pčele ili samo brine o njima. Kažu da nije dobro držati ih mogu da ubodu.