NJIHOVOM ODNOSU DOŠAO JE KRAJ: Car je bio iskren, a Dalila se prepustila! Šta će reći Dejan?!(VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

11.10.2021

09:25

Sinoć je Car priznao Dalili svoja osećanja prema njoj

youtube.com/Zadruga Official

Dejan, Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car

Dalila Dragojević je sinoć, nakon razgovora sa Filipom Carem o njenom braku sa Dejanom, uživala u samoći u izolaciji, dok Car nije bio tu. Pre nego što se Dalila osamila, Filip joj je prinao svoja osećanja prema njoj, a zadrugarka mu je samo rekla da ne može da mu ih uzvrati. 

printscreen

Dalila Dragojević se pravila da spvava

Zbog toga su njih dvoje došli do zajedničke odluke da je najbolje da prekinu svaku komunikaciju. Međutim, oni ne mogu da se odalje jedno od drugog tek tako, s obzirom da ih je Martina Petrović izabrala za ovonedeljne potrčke. Dalila se neko vreme prevrtala po krevetu, ali kad je Filip Car stigao u izolaciju ipak se pravila da spava, te se prepustila glumi.

Da li će njih dvoje pogaziti svoj dogovor i šta će na sve ovo reći Dejam, Dalilin muž, ostaje nam da vidimo.

Komentari (3)

Loading
Ivana

11.10.2021 13:27

Izbor za potrčka shvatila kao razvod braka.

Djordje

11.10.2021 13:55

Dalila je glumica izvanredna. preveslala je pola naciije, sve zadrugare i napravila vrhunsku igru u Zadruzi. Sve se vrti oko nje. Igra na kartu glavne nagrade a i zasluužila je.Deki sve zna zto ih mirno posmara i sve jenjoj prepustio.Oni su u dogovoru. Bravo za Dekija i Dalilu Vodimo fas do vrha. amo napred.Odlični ste rijaliti igrači. Car uzalud balavi.....naseo je na sve a jedan je od najvećih foliranata u Zadruzi