PRVA ZADRUGOVIZIJA JE NEVIĐENI SPEKTAKL: Janjuš u pelenama prešao igricu, a ove zadrugarke se POSKIDALE! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić, Viktorija Viki Mitrović i Deniz Dejm briljirale kao modelsice, Stanija zavodila vatrenim plesom, dok je glomazni Crnogorac maskiran u bebu doveo sve do suza!

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zadrugovizija

 

Prva Zadrugovizija u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija na veliku scenu Pinka donela je mnogo golotinje i seksi cica, dobrih koreografija, sjajnog pevanja, naravno, i promašaja, kao i skandala, koji uvek prate ovako zanimljive događaje.

 

Najviše pažnje privukle su nove modelsice Sanja Grujić, Viktorija Viki Mitrović i Deniz Dejm, koje su pokazale tela u bikiniju i donjem vešu, te nastupile uz megahit "Pare, pare" pomenute ženske seksi grupe. Njima je parirala i Stanija, koja je na scenu izašla u podjednako vatrenom izdanju i zasenila publiku izazovnim plesom. Međutim, brojne simpatije prikupio je i Janjuš, maskiran u bebu, koji se kasnije, kao dete, ljutio što je ostao bez nagrade iako se svojski potrudio i na scenu izašao u pelenama. Većina zadrugara dugo je čekala svojih pet minuta da bi pokazala talente i pred milionima se promovisala u najboljem svetlu. Tema večeri bila je "Život je lep", a stručni žiri bio je u sledećem sastavu: Nada Topčagić, Dragan Marinković Maca, Ana Korać, Dejan Milićević i Nemanja Đerić Đekson. Pobednici su izglasani u više kategorija, a najvažnije je da je dobra zabava pobedila!

Milica Veselinović: Anu Korać nema ko nije je*ao!

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović počeli su da ratuju pred sam početak Zadrugovizije, dok su bili u bekstejdžu. Naime, njegova maloletna devojka bila je ljubomorna na starletu Anu Korać, koja je bila deo žirija, pa je oplela po njoj:

- Ti ćeš meni da kažeš da ljubomorišem, boli me ku*ac za Anu Korać. Nema ko je nije je*ao - siktala je Milica, a onda je je Mensur osuo paljbu po svojoj navodno trudnoj devojci.

- Šta ti sad hoćeš, da tebe je*u! Završila si sa mnom! Je l' se ti zaje*avaš sa mnom? Nemoj da ti se poigram sa mozgom! Umeš jako da budeš bezobrazna, a ja to ne volim, ja sam prema tebi okej! Veruj mi, bolelo bi te. Nemoj da mi praviš situacije, da me prozivaju, da moram da ustajem ovde - zapretio je Mensur.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u svađi

 

Nesuđene jetrve Dalila Dragojević i Ana Korać oči u oči posle svih svađa!

Ana Korać ignorisala je nastup bivše jetrve Dalile Dragojević zbog rata koji datira još iz vremena kada je ona bila u vezi s Davidom, Dejanovim bratom. Starleta iz Bosne, Dino Dizdarević i Ante Baždarić zajedno su doneli odluku da nastupe uz hit Teodore Džehverović "Kučka". Kada je došao red na ljuti sud žirija, konkretno na Anu Korać, iako je tu situaciju mogla da iskoristi da je spusti, ona je diplomatski izbegla da komentariše Dalilu, s kojom je u lošim odnosima:

- Ja ih neću komentarisati posebno, kao grupu ću. Bili ste OK, falilo je energije. Dino, super igraš, izvukao si situaciju - fokusirala se Koraćeva na tim, igrnorišući nesuđenu jetrvu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Korać i Dalila Dragojević oči u oči

 

Filip Car pomešao Anu Korać s Majom Marinković!

Filip Car napravio je peh kada je Anu Korać nazvao imenom bivše devojke i njene ljute suparnice Maje Marinković. On je baš nastupio uz omiljenu pesmu Marinkovićeve, koju je javno ostavio u "Zadruzi" ove godine, ali je jedva skretao pogled s Koraćeve.

- Pa gde si ti, Care - upitala je Ana.

- Ćao, Majo - izletelo je zadrugaru.

- Zašto me spajaš sa Majom, to što neko hoće da liči na mene, to je druga stvar - zamerila je Koraćeva.

- Pa stalno vas ljudi spajaju, a meni je samo Maja u glavi - priznao je nesrećni Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car pomešao Anu Korać sa Majom Marinković

 

Nada Topčagić hoće duet sa Miljanom!

Miljana Kulić briljirala je, kao i obično, a s njom je bila i mlada Milica Veselinović, koja je od nje učila kako se ponaša na sceni Zadrugovizije. Koliko dobro su se uklopile, govori to što su priredile takav spektakl da je i stručni žiri uz njih zaigrao. Nada Topčagić je bila oduševljena, pa je poručila Miljani da želi duet s njom.

- Miljanice, prelepa si, napredovala si u pevanju, možeš ti da snimiš neku pesmu, možemo i pesmu u duetu - rekla je Nada.

Sandra Rešić oživela pokojnog oca Nina!

Sandra Rešić, Svetislav Stevanović Limeni i Vanja Rašova odlučili su da nastupe uz čuvenih hit zadrugarkinog pokojnog oca folk zvezde Nina Rešića "Udahni duboko". Pevačica je sve oduševila glasovnim sposobnostima dok je pevala tatin hit. Limeni i Vanja su joj pomogli pri scenskom nastupu i upotpunili performans. Njih troje su se pobrinuli i za kostime, Limeni se ofarbao u crno, a Rešićeva je nosila crnu periku. Sandri su oči sve vreme bile pune suza jer je na momenat oživela pokojnog oca Nina, a posebno ju je dirnulo kada je Topčagićka dodatno evocirala uspomenu na kolegu s kojim je svojevremeno snimila i pesmu.

Republika

Foto: printscreen

Sandra Rešić kao pokojni otac Nino Rešić

 

Mateja za spektakl "promenio pol"

Sandi Kojić, Nevena Savić i Mateja Matijević nastupili su uz čuveni hit pobednika Evrovizije 2021. Maneskin "Zitti E Buoni". Njih troje maksimalno su se potrudili oko scenskog nastupa i kostima, a momci su se čak i našminkali da bi u potpunosti skinuli performans italijanskog benda. Mateja je na sebi imao ženske pantalone i žensku seksi providnu bluzu koju mu je dala Sandra Čaprić, a na nogama čizmice Deniz Dejm.

POBEDNICI PRVE ZADRUGOVIZIJE

Pobednici stručnog i novinarskog žirija - Sandra Čaprić, Nikola Grujić Gruja i Tanja Jovićević

Pobednici novinarskog - Nikola Grujić Gruja, Sandra Čaprić i Tanja Jovićević

Pobednici SMS glasova - Mensur Ajdarpašić, MC Aleks i Aleksandra Kostadinović

Instagram - Sandra Rešić, Limeni i Rašova

Fejsbuk - Dalila Dragojević, Ante Baždarić i Dino Dizdarević

Tik-tok - Fran Pujas, Stefan Mihić i Bane Đokić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedja

10.10.2021 21:42

Nikada lošija Zadrugovizija. Niko ne zna da peva ili da igra.