ANA KORAĆ DALA SVOJ SUD O DRAGOJEVIĆIMA, DALILI JE DOSADNO U BRAKU: A onda priznala da još VOLI Davida!

Autor:

Zadruga

10.10.2021

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge" Ana Korać dala je svoj sud u trenutnoj situaciji Dalile Dragojević i Filipa Cara, a ona priznala da još voli Davida.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Korać priznala da voli Davida

 

Ana Korać otvoreno je govorila o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara u rijalitiju, pa priznala šta misli.

Dalila se iako je udata za Dejana Dragojevića prepustila flertu sa Carem, što su mnogi osudili, a starleta i bivša devojka Dejanovog brata otkrila je da je Dragojevićki verovatno dosadno u braku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan i Dalila Dragojević

 

- Mislim da im je jako dosadno u braku, pa je njoj prijala pažnja drugog muškarca, a da li se zaljubila - nije. Prija joj, to je sigurno. Kada bi David... Dejan, jao pobrkala sam lončiće, kada bi Dejan izašao, mislim da bi njih dvoje bili zajedno - istakla je Ana, koja je na jednoj proslavi bila sa bivšim dečkom Davidom, pa je otkrila šta se tamo dešavalo:

- Jesmo, nismo sedeli zajedno, ne pričamo uopšte, ja sam htela da ostanemo dobri drugari, ali ništa od toga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Korać o Dalili i Dejanu

 

Kako kaže, od pomirenja nema ništa.

 - Ja ga stvarno volim, ali kao čoveka, nekog sa kim sam živela dugo, ali to je sve - ističe Ana Korać i dodaje da ju je najviše oduševila kontroverzna Slovenka Deniz Dejm.

 - Deniz me oduševila, nju obožavam, volela bih da izađemo jednom u provod, sa Janjušem, to bi bilo ludilo. Ako Deniz zarađuje od toga, ja to ne oduđujem, ali ja to ne bih uradila -  zaključuje Ana za portal Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading