DEJAN SKOČIO, PA POČEO DA LOMI SVE PO ZADRUZI: Dragojević nije mogao da se smiri, A OVO JE RAZLOG! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.10.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Dejan Dragojevič popeo se na sto i krenuo da šutira sve sa njega, jer su se zadrugari razgrabili hranu koju im je posao Veliki Šef.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević šutira sve sa crnog stola

Veliki šef je nakon završene "Zadrugovizije" poslao rijaliti učesnicima hranu, ali je tokom podele došlo do pravog haosa.

Njima su stigle pljeskavice i roštilj, a učesnici su počeli da se grabe i uzmaju sa stola, iako su imali pravo samo na jedan obrok.

Dejan Dragojević vidno izrevoltiran se popeo na sto i krenuo da šutira sve sa njega, jer su se zadrugari razgrabili kada je Filip Car stavio hranu na sto.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari

 

- Stoko alava - vikao je Dragojević.

Inače, Dejan je u centru pažnje zbog svoje žene Dalile, koja ima čudan odnos sa Filipom Carem. Dalila čak sa Filipom boravi u izolaciji, a svi sumnjaju da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Dalila je čak nedavno Drvetu mudrosti pričala o svojim osećanjima.

 - Ja se ne osećam dobro Drvo. ja stalno plačem zbog toga, povređujem ljude. Videla sam Dejana kako je sinoć bio veseo i kako je uživao. Meni je bilo jako teško sinoć, on je meni uvek prilazio, sinoć nije. Ja njega takvog ne znam, on je uvek biuo tu za mene, a sinoć nije uradio - otkrila je Dalila nedavno.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nesko09

11.10.2021 04:02

Slika i prilika olosa koje masa polu pimenih pomno prati,glasa i puni dzepove olosu.Samo napred .