DALILA DRAGOJEVIĆ GAĐALA CARA ŠOLJICAMA: Potpuno je IZLUDEO, ponaša se kao luda! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.10.2021

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ovih dana ne oseća se stabilno, a njeni emotivni odnosi svakako joj ne pomažu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević, Filip Car

Zadrugari Dalila i Dejan Dragojević ovih dana imaju velikih problema u braku, a tome svakako ne doprinosi njen odnos sa Filipom Carem, koji je više romantičan nego prijateljski. Ipak i Filip i Dalila imaju svoje žute minute te su se sinoć u toku zadrugovizije posvađali, a razlog za to bilo je to što je Dalila pomislila da je Filip namerno pozvao fotografe da ih snime kako joj nasamo šapuće neke stvari.

Rasprava se završila i svi su mislili da su strasti splasnule, sve dok nije bilo vreme za spavanje. Dalila je izašla ispred izolacije kada joj se pridružio Filip u pokušaju da razgovara sa njom, međutim, to joj se nije dopalo.

Republika

Foto: printscreen

Dalila Dragojević ne veruje Filipu Caru

Dalila je u jednom momentu poludela i počela da ga gađa šoljama, a Miki Đuričić je ponovo sprečio još jedan žestok sukob. Kada se vratila u sobu, legla je u krevet i ignorisala Cara koji je pokušao da se opravda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading