ANA KORAĆ STIŽE U ZADRUGU! Starleta došla u ŠIMANOVCE, a JANJUŠ nikad SREĆNIJI!

Autor:

Zadruga

09.10.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać se večeras pojavila kao član žirija na imanju u Šimanovcima, gde je održana "Zadrugovizija", a Janjuš se tome posebno obradovao.

Republika

Foto: printscreen

Ana Korać stigla u Šimanovce

 Ana Korać se večeras pojavila kao član žirija na imanju u Šimanovcima, gde je održana "Zadrugovizija". Starleta koja je inače veliku popularnost stekla kao učesnica pomenutog rijalitija je nakon završetka je prekrstila sa rijaliti karijerom, te nakon toga nismo imali prilike da je gledamo kao učesnicu, ali je i dalje ostala jedna od glavnih tema, kako među publikom, tako i među zadrugarima, a jedan zadrugar sa kojim je oduvek imala zamršen odnos jeste Marko Janjušević Janjuš

Foto: printscreen

Janjuš se obradovao kada je video Anu

 Ovog puta starleta se u Šimanovicma pojavila u društvu svog psa Stikera, a njena bivša simpatija Janjuš nije krio oduševljenje:

- Čekam te da uđeš ovde - dobacio je najpre Janjuš, a Ana je uzvratila:

- Vidim da je najradosniji, i meni je drago da ga vidim

Nakon toga Janjuš je dobacio:

- Očekivao sam. Jedna bivša ljubav je tu - rekao je Janjuš.

Podsetimo, o odnosu Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša govori se od prve sezone rijalitija "Zadruga", što mnogi uzimaju kao razloz zbog kojeg Maja Marinković ne miriše Anu Korać, a sve radi da bude nalik njoj, o čemu se do sad dosta već puta pisalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading