BRENDON RAZOTKRIO DALILU I FILIPA CARA! Bivši zadrugar TOTALNO raskrinkao Dragojevićku: ONA JE U LAŽNOM BRAKU!

Autor:

Zadruga

09.10.2021

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Radonić Brendon se oglasio i otkriosve detalje o Dalilinom i Filipovom odnosu, tvrdeći da je ona na Filipa bacila oko još letos.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Brendon se proslavio učešćem u Zadruzi

Ljubavni par Dalila i Dejan Dragojević napravili su opštu pometnju u javnosti zbog njihove krize u braku, a već nekoliko dana je na klimavim nogama njihov odnos. Iako su se trudili da gledaocima i publici predstave njihov brak u pozitivnom svetlu, ipak je istina bila dručaija, te su oboje krenuli da flertuju sa drugim rijaliti cimerima, a upravo je najveću pometnju izazvao odnos između Dalile i Filipa Cara.

Njihov zamršen odnos je izazvao lavinu komentara među zadrugarima, ali i među bivšim rijaliti učesnicima. Sada se Branislav Radonić Brendon se oglasio ovim povodom i raskrinkao Dalilu, tvrdeći da se ona zanimala za Filipa Cara još letos, te da ovo što se trenutno dešava između njih nije varka kao što su mnogi posumnjali:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan proživljavaju pravu dramu

Dalila me je zvala letos kada se izdešavalo sve ono sa Carem i Majom, a onda je počela priču "Otkud to da se družiš sa Filipom, gde se on nalazi" - započinje svoju priču Brendon, a potom tvrdi da je Dalila i nakon toga nastavila da ga zove i da se raspituje o Filipu:

Drugi poziv je usledio tri dana posle toga, kada je ona postavila dodatna pitanja za Filipa. Ja sam je pitao "jel se vi znate", ona mi je odgovorila "ne, ući ću u Zadrugu, on mi je najgotivniji od svih, a ostali su svi mlaka voda i sve ću ih ubaciti u svoju mašinu" - dodaje Brendon,a potom se dotakao i Dalilinog braka:

U Zadruzi isplivaju sve stvari koje nisu mogle do tada. Osetila je potrebu za oslobođenjem i ne želi više da živi lažan brak. Želi da skine taj teret sa leđa. Smatram da će Dalila ostaviti Dejana, jer strasti nema između njih, i smatram da je to kraj. Njihov brak se raspao, samo im niko to nije javio - završava Brendon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading