DENIZ ZAJAHALA JANJUŠA! Nastala opšta POMETNJA, rijaliti učesnici OSTALI U ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.10.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm se popela na Marka Janjuševića i tako šokirala mnogobrojne pratioce, ali i zadrugare.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Deniz Dejm tokom učešća u Zadruzi 5

Deniz Dejm, aktuelna učesnica "Zadruge 5", postala je atrakcija od kad se pojavila ispred zgrade televizije Pink. Bez obzira što su mnogi nagađali o njenom polu, ona se nije obazirala na to, već je oduševila mnoge te dobila veliki broj fanova i pred sam početak pete sezone. 

Ona je danas izazvala scenu kakva dugo nije viđena u rijalitiju, a potom je uradila nešto neočekivano, i tako šokirala sve zadrugare, ali i milionski auditorijum koji prati svaki njen korak. Starleta se popela na Marka Janjuševića i zajahala ga, a poznato je da ona sa njim u tandemu pravi nezaboravan šou.

Foto: printscreen

Deniz Dejm u prisnom izdanju sa Markom Janjuševićem

Podsetimo, ova starleta koja javnost oduševljava svojim britkim jezikom, ne libi se da bude i akter nekog skandala, te su mnogi imali prilike da vide starletu u rijalitiju slovenačnkog influensera sa još 4 momka, a sam koncept se bazirao da u jednom momentu svi budu intimni sa Deniz. Dva momka su je ljubila, jedan je čak hvatao agresivno za vrat, dok je jedan dobio i batine od starlete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading