ALEKSANDRA NIKOLIĆ TRPI VELIKE BOLOVE, ČEKA JE OZBILJNA OPERACIJA: Bivšoj zadrugarki lice DEFORMISANO, plače po ceo dan! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

09.10.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarku Aleksandru Nikolić čeka ozbiljna operacija zuba, jer joj se upalio koren, ali su bolovi veliki, da joj ni lekovi ne pomažu!

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić trpi velike bolove, ide na operaciju

 

Bivša zadrugarka i starleta Aleksandra Nikolić trpi velike bolove, otkriva izvor za naš portal. Naime, Nikolićeva je pre nekoliko dana morala hitno da se obrati lekaru, zbog izbočine na licu koja joj se pojavila. 

Bolovi su bili jezivi, otok se pojavio na licu, zbog se zadrugarka izuzetno uplašena, tvrdi izbor za Republika.rs.

 

 

- Aleksandra se uplašila, samo je odjednom krenuo bol u glavi, ustima, zubima, svuda, nije znala šta se dešava, zvala me je odmah, toliko je plakala, ne može da dođe sebi. Išla je da snimi glavu, vilicu, ustanovljeno je da je problem u zubima, neki koren se upalio, zbog čega mora što hitnije da ide na operaciju, kako bi joj se rešilo stanje. Mislim, to je strašno, ona bukvalno sve vreme plače, rida, to su bolovi, pije lekove, ali džabe, pod upalom je i ništa joj ne pomaže - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

- Aleksandra je pod lekovima non-stop, trudi se da ne razmišlja o tome, jer odmah krene da je boli, ali džabe, stvarno je boli. Za par dana ide na operaciju, već je pričala sa zubarom, samo da izdrži ovih nekoliko dana i biće super! 

 

 

Aleksandra Nikolić promenila izgled!

Starleta Aleksandra Nikolić iznenadila je sve svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je objavila fotografiju sa velikom promenom na njenoj glavi. Naime, Nikolićeva se ofarbala u plavo, zbog čega su se mnogi pozitivno iznenadili, a atraktivna zadrugarka uživala je u svim pohvalama koje svakodnevno dobija što u komentarima, što u privatnim porukama. Aleksandri je trebala neka promena, te je donela odluku da promeni i osveži fizički izgled, definitivno da joj je ovaj izgled prija. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading