SAMO ĆE BITI ISKLJUČEN IZ ŽIVOTA! Ivana Krunić sa BOLOM u glasu PROGOVORILA o Čolaku: UŽASNO MI JE TEŠKO!

Autor: MAŠA KOMATINA

Zadruga

09.10.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić je za portal Republika.rs otvorila dušu o učešću njenog dečka Baneta Čolaka u finalnoj sezoni Zadruge 5, ali je otkrila i kada možemo očekivati svadbu.

Republika

Foto: printscreen

Ivana Krunić i Bane Čolak su započeli vezu tokom Zadruge 3

Popularnoj pevačici i bivšoj zadrugarki Ivani Krunić kočnice su popustile u Zadruzi 3, te je ubrzo uplovila u vezu sa Banetom Čolakom. Naizgled je delovalo da im u ljubavi cvetaju ruže, ali njih dvoje su mučili borbu sa mnogobrojnim poteškoćama i preprekama, pred kojom se njihova veza našla, ali ipak su uspeli da prođu test i da nastave da snažno grade odnos. Iako su njeni roditelji bili protiv te veze, kao i mnogobrojni njeni prijatelji, jer se Bane u proteklim sezonama pokazao, kao neko ko se ne libi da ulazi iz veze u vezu.

Međutim pevačica se nije obazirala na njegovu prošlost, te je njihovoj vezi dala šansu ali sakrivajući njihovu ljubav od očiju javnosti. Njih dvoje su jako dugo krili njihov odnos jer su smastrali da je njihova veza bila trn u oku za mnoge. Nakon toga je usledio poslednji test za njihovu vezu, Banetov ulazak u finalnu sezonu Zadruge 5, a tada su odlučili i da konačno ozvaniče vezu. Ivana Krunić je sada konačno otvorila dušu za portal Republika.rs, i tako otkrila mnogobrojne detalje nepoznate javnosti, ali je progovorila i o učešću Banetovom, kao i o razlozima zbog kojih su jako dugo krili njihovu vezu:

- Krili smo vezu da bi sačuvali našu sreću,jer smo videli da je naša sreća mnogo privlačila zle ljude i bila trn u oku mnogima, jedini koji su znali za nas su ljudi koji nas iskreno vole, a to su naše porodice i najbliži prijatelji - tvrdi Ivana, a potom se nadovezala i o Banetovom učešću, ali je otkrila i šta bi uradila da dođe do javne prevare:

Foto: youtube.com/Ivana Krunic

Ivana Krunić je stekla veliku slavu u grupi " Luna"

- Ne bih nikada ušla unutra i pravila scene kada bi me prevario, samo bih ga isključila iz života, ali sam sigurna da do toga nece doći,verujem da je ovo jaka i prava ljubav. Bane se stvarno super ponaša, ponosna sam na njega, za sada je sve kako treba i nadam se da će tako ostati do kraja. Još nije napravio zaista nije nijednu grešku, mada i neke sitne greške kada bi napravio ne bi bilo problem,jer ja sam prosla kroz rijaliti i znam kako je tamo. Ovo je jedna velika žrtva koju sada oboje podnosimo za naše bolje sutra - nastavlja Ivana, a potom nam je otvorila dušu da joj ovo sve jako teško pada, kao i da je zanemarila svoju karijeru zbog svih okolnosti koje su ih zadesile:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

- Užasno mi je teško, nismo se godinu i po odvojili, živeli smo zajedno i sada se osećam kao da mi fali deo mene. Opet meni je lakše nego njemu, jer ja njega bar mogu da gledam. Tek sam prošle nedelje nastavila sa nastupima, bila mi je potrebna pauza od nastupa bar mesec dana dok se naviknem na odvojenost koja mi je bas tesko pala. Hvala Bogu menadžeri imaju razumevanja za to. Sad nastavljamo punom parom. Dve pesme su pri kraju narednom periodu bi trebalo da budu ekranizovane i onda predstavljene. Opet će biti iznenađenja - dodaje pevačica, a potom je otkrila i kada će biti svadba:

- Ovo je poslednji test da li jedno drugo zasluzujeno, ako ga oboje polozimo bice to jedna velika svadba, ako ne, Bože moj,svako na svoju stranu, bar smo pokušali i dali šansu - završava pevačica svoje izlaganje za portal Republika.rs.

Podsetimo, Ivana je veliku slavu stekla kada je bila deo muzičkoge grupe "Luna", nakon čega je napustila i započela solo karijeru, ali za razliku od drugih koleginica sa estrade, gradila je karijeru zahvaljujući glasu, a ne po skandalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading