MAJCI DEJANA DRAGOJEVIĆA NIJE DOBRO: Nakon što je Dalila priredila PAKAO, otkrivamo kako se oseća Biljana Dragojević! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

09.10.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku skandala mogućeg razvoda Dalile i Dejana Dragojevića, otkrivamo kako se njegova majka Biljana Dragojević oseća.


Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević o Dalili i sinu Dejanu

 

Ljubavni par Dalila i Dejan Dragojević izazvali su veliku pažnju gledalaca, nakon što je otkriveno da se zadrugarka sve prisnije i prisnije druži sa Filipom Carem. Nakon što su to i stanovnici velelepnog imanja u Šimanovcima primetili, Dalila i Dejan ušli su u žestoke svađe, rasprave, a onda je sve eskalirao priznanjem Cara da prema zadrugarki oseća nešto više od prijateljstva. 

Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević, otkriva izvor za Republika.rs portal je vrlo nezadovoljna situacijom u rijalitiju, zbog čega se trudi da ni ne prati dešavanja, jer joj sve teže pada kada vidi sina kako se pati. 

Republika

Foto: Republika.rs/Dušan Milenković

Filip Car, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Zadruga 5

 

- Biljani je mnogo teško u ovoj situaciji, mislim, žena se trudi da što manje prati situaciju u rijalitiju, jer je stvarno prošla zbog sinova i njihovih žena i sito i rešeto. Videla sam da se David oglasio, momak je potpuno u pravu, nek se skinu više ženi sa grbače svi, ne znam šta su se nakačili na nju. Malo su joj briga u životu naneli, sad hoće još!? Neverovatno kakvo ponašanje - govori izvor blizak Biljani za Republika.rs i dodaje:

- Da vam kažem, i ta Dalila, ne znam šta joj je sve ovo trebalo, zar joj nije bilo bolje da sedi kod kuće sa suprugom i da grade život, a ne ovako da se ponaša pred milionima ljudi, ovo je stvarno skandalozno! Ja da sam na Biljaninom mestu, ja bih napravila katastrofu, ali dobro žena uspeva sve to da filtrira, kada se ovo svakodnevno dešava. Svaki dan pokušavaju mediji da dođu do nje, ali ona se stvarno nikome ne javlja na telefon, ženi mirnija glava - govori izvor za Republika.rs. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević o Dalili Dragojević

 

Biljana Dragojević ne priča sa sinom Dejanom zbog Dalile!

Podsetimo, Biljana Dragojević nije imala lepo mišljenje o snajki Dalili, ni pre nego što je stupila u bračnu zajednicu sa njenim sinom Dejanom, zbog čega se ne viđaju i ne posećuju.

- Verujte da je teško biti majka rijaliti učesnika. Mislim da treba da razmišljaju svojom glavom. Mislim da ima dve godine kako ne razgovaram sa Dejanom, a ništa nisam pogrešila. Mislim da treba da dođe kod mene da popriča ako želi, sa Dalilom - rekla je ona za "Premijeru" prošle godine i nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević ne priča sa majkom zbog Dalile Dragojević

 

- Ja sam u šoku, zbog nekih stvari koje je rekao ne želim da napravim prvi korak. To su užasne uvrede, bila sa tu sve dok se nije oženio. Dalilu nikad nisam uvredila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

10.10.2021 15:54

Dalila Muljic glavna opajdara rijalitija, niko i nista koja je umislila da je toliko pametna da moze u akademiju nauka. Kada medju polusvetom to umsilis onda se zna ko si i sta si. Ovaj demon od zene i treba da ostane sama da pusti ovog mucenika da ide svojim putem i vrati se porodici, a njoj je vreme da se vrati onome sto stvarno jeste a to nismo zaboravili sta je.