STANIJA DOBROJEVIĆ ŠOKIRALA NACIJU: Priznala sve o VRELOJ AKCIJI sa Tomovićem, izblamirala ga za sve pare! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.10.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević otkrila je sve o intimnom odnosu sa Vladimirom Tomovićem, inače njenim bivšim dečkom. Zbog njenog priznanja, svi su ostali u šoku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević o vreloj akciji sa Vladimirom Tomovićem

 

Prošle noći u rijalitiju ,,Zadruga 5" odigrao se specijalni zadatak Velikog šefa, a voditelj Darko Tanasijević postavljao je intimna pitanja zadrugarima. U jednom trenutku red je došao na atraktivnu starletu Staniju Dobrojević, koja je dobila pitanje o njenom bivšem dečku Vladimiru Tomoviću

Ljubav Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića!

Tokom rijalitija ,,Zadruga 2" Vladimir Tomović uspeo je da osvoji Staniju Dobrojević, te je sa njom imao jako burno ljubavnu romansu. Mnogi zadrugari su pokušali da ih posvađaju, ali se oni nisu dali. Međutim, kada je Tomović napustio rijaliti, Stanija je saznala da ju je kršni Crnogorac ostavio, zbog čega je teatralno bacila krst koji joj je podario na čuvanje. 

Raskid Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića!

U emisiji ,,Pitanja novinara" Stanija Dobrojević saznala je da je Vladimir Tomović raskinuo sa njom, i to pred milionskim auditorijumom, što je starletu dokusurilo. Nakon toga, Stanija se više nikada nije želela prisećati ljubavi sa Tomovićem, pa se nešto kasnije prepustila snažnim rukama Marka Markovića. 

Stanija Dobrojević progovorila o Vladimiru Tomoviću kakav je u krevetu!

Stanija Dobrojević je tokom sinoćne emisije dobila intimno pitanje o vreloj akciji sa Vladimirom Tomovićem, a ona je šokirala javnost svojim odgovorom, kom se apsolutno niko nije nadao. 

- Najlošije se*sualno iskustvo - glasilo je pitanje.

- Sa Vladimirom Tomovićem, nije se desio - rekla je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duksi

09.10.2021 12:53

Stanija ispala blamija.

Andreja

11.10.2021 08:45

Navijam za Staniju ali ovo nije pošteno od nje. Neka pogleda svoj život i koliko ljudi ima pravo da je vredjaju i pljuju pa ne čine to.