MAJKA MU SE RASPADALA OD GANGRENE, OTAC JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Tetka Stefana Mihića OČAJNA, otkrila sve mračne detalje SMRTI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

09.10.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti igrač Stefan Mihić po ulasku u ,,Zadrugu 5" izazvao je lavinu komentara na drutšvenim mrežama, što svojom životnom pričom, ali i načinom na koji se ophodi prema zadrugarima. Stefan je već prvih nekoliko dana izazvao nekoliko haosa, svađa, a iz svega je izašao kao neko ko je pokupio sve simpatije publike.

Republika

Foto: Republika.rs

Stefan Mihić ispričao potresnu priču o smrti majke

 

Stefan Mihić, zadrugar koji je prevalio put sa Bliskog istoka do Srbije kako bi se upustio u u rijaliti avanturu ,,Zadruga 5". Po ulasku privukao je veliku pažnju gledalaca, zbog stava, vokabulara, ali i svađalačkog nastupa. Već u prvim danima imao je ozbiljne okršaje sa zadrugarima, zbog čega je čak i nekoliko puta završio u zatvoru. 

Stefan Mihić majku sahranio zbog poroka!

Stefan Mihić u rijaliti ,,Zadruga 5" ušao je kao momak iz Dubaija, koji nije odavao utisak da mu bilo šta nedostaje. Međutim, tokom jedne noći, Stefan je ispričao pred milionskim auditorijumom svoju potresnu životu priču o tome kako mu je majka preminula. Zadrugari su svi ostali u šoku, jer je priznao sve o svojim porocima.

 

 

-  Jedan period života sam bio kockar, svako od nas je verujem u nekom trenutku. Poenta priče je da sam grešio mnogo i da sam pravio greške stalno. Možda sam od tog stresa prouzrokovao i smrt moje majke. Čuli ste da je Mia vređala moje roditelje. Otac mi je bio pilot, majka stjuardesa. Kao mali uvek sam bio pametan, uvek imao sve petice i paralelno sa školom bavio sam se sportom. Bio sam na rubu da uspem u sportu, ali imao sam četiri operacije. Otišao sam nekim drugim putem, putem ugostiteljstva, činilo se da ću biti jako uspešan u tome i da imam dara u tome, ali sam nastavio sa alkoholom i nekim porocima, prokockao sam dosta, bahatio se. Igrom slučaja moja majka je ostala bez pola noge, otac je dobio rak koji je preživeo ali se i dalje bori sa tim. Došao sam u situaciju da više nisam znao ko sam ja. Od osobe koja je kulturna i vaspitana do osobe koje se roditelji ne ponose. Prokockao sam svoja dva stana, mnogo sam se zadužio. Morao sam da pobegnem iz Beograda. Imao sam 300 evra kod sebe. Živeo sam sa deset Pakistanaca u jednoj sobi kako bih samo preživeo i pomogao majci i ocu. Upoznao sam dosta dobrih ljudi, radio sam po noćnim klubovima. Dubai je grad u kom ima dosta uspešnih i bogatih. Imao sam sreću da sam radio u top deset najluksuznijih mesta. Imao sam sreću da od konobara dođem do vlasnika. Ja sam tako naučio nekoliko jezika. Kupovao sam stan i davao i prodavao ali definitivno sam naučio da su roditelji najbolji prijatelji. Radio sam u jednom klubu i uspevao da od jedne večeri zaradim deset do petnaest hiljada evra. Kada sam se vratio u Srbiju dao sam sve što sam trebao i vratio sve što sam trebao ali moja majka je umrla tada kada sam došao u Srbiju. Ne osećam se prijatno kada mi neko opsuje majku, iako sam malo oguglao, nikada nemojte da klonete i da odustanete od nekih reči. Ja i dalje imam posao u Dubaiju. Kada se vratim tamo nadam se da ću još više uspeti u životu - ispričao je Stefan. 

Tetka Stefana Mihića očajna!

Nakon što je Stefan Mihić u rijalitiju ispričao potresnu priču, oglasila se njegova tetka Gaga, koja nije krila da je očajna zbog svega što se njenom sestriću dogodilo u rijalitiju ,,Zadruga 5". Gaga je progovorila o porodičnoj tragediji Mihića, pa nam je otkrila da je Stefanov otac nekoliko puta imao borbu sa kancerom. 

- Ja moram da vam kažem prvo jednu stvar, moj brat, Stefanov otac je sve šta mi je ostalo u životu, svi ostali su mi otišli, pomrli, ja sam jako povređena, potresena sam celom situacijom, ali to što se nama desilo u porodici to je strašno. Ja nisam ispratila kada je Stefan ispričao to u "Zadruzi", ali da vam kažem, to je bilo strašno kada se desilo. Njegova majka, ja sam nju mnogo volela, mi smo bili jedna skladna porodica, puna ljubavi, ali njegova majka se toliko napatila u životu, borila se do poslednjeg dana, Stefan nije bio tu, nije bio u Srbiji, kada je ona žena preminula, mi smo svi u kući gledali kako da mu saopštimo tu informaciju - govori tetka Gaga za Republika.rs i nastavlja: 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stefan Mihić Zadruga 5

 

- Mi smo mu rekli, saopštili smo mu, on je odmah došao za Srbiju. Moj brat mi je sve, m,i smo bili velika porodica, ali mi je samo brat otac, ja plačem svaki dan, teško mi je! Čula sam da je Stefan rekao da je imao problem sa ocem, to nije istina, njih dvojica su uvek imali dobar odnos, verovatno se i on zbunio. Znate, to je takav šok bio za njega, majka mu je umrla. Njegov otac je nekoliko puta imao borbu sa rakom, operisan je 4 puta, jedva je izvukao živu glavu i koji je katastrofa, svi drugi su mi pomrli, to su tek muke. Stefana su najžešće povredili, majka mu se raspadala, a on nije bio tu. Ja ne znam šta je on pričao, bio je ponor u celoj mojoj familiji! Ja imam sina i niko više, svi su pomrli - govori drhvatim glasom tetka Gaga za Republika.rs. 

- On nije imao loš odnos ni sa ocem, ni sa majkom... Majka mu je imala varikoznu gangrenu, to je krv, to je gangrena, truliš i raspadaš se. Otac mu je imao karcinom, medicinski je fenomen da je još uvek živ! Ja nisam mogla da slušam šta je Stefan pričao, bilo je polemike između brata i mene, šta da mu kaže, jer ne možeš ništa da pomogneš. On je preemotivan! - ističe Stefanova tetka Gaga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading