ZATEČENA SAM! Majka Milice Veselinović se KONAČNO oglasila nakon sumnje da joj je ćerka TRUDNA, a evo šta je PORUČILA Mensuru!

Autor:

Zadruga

08.10.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Veselinović se konačno oglasila i oktrila šta misli o ćercinoj trudnoći sa Mensurom Ajdarpašićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica i Mesnur možda postaju roditelji

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u vezi su od samog početka "Zadruge 5", bez obzira na mnogobrojne prepreke koje su pratile njihovu vezu, oni su uspeli da preguraju i samim time ojačali njihov odnos, ali vest o Miličinoj potencijalnoj trudnoći je ipak iznenadila sve, pa i njih najviše.

Poznato je da je majka od Milice Veselinović teško prihvatila njenu vezu sa 10 godina starijim Mensurom Ajdarpašićem, ali ono što je tek sada usledilo za nju je bilo još veći šok. Ona je sada odlučila da se oglasi po pitanju svega, ali nije krila da ipak i dalje ne prihvata ćerkinu vezu:

Foto: Printscreen/twiter/Zadruga Official

Milica i Mensur se ne odvajaju

Nemam komentar. U neku ruku je i podržavam, u neku ne. Možda je i bolje ovako kako je ispalo, vreme će da pokaže svoje. Pisali su svašta, kako ću da tužim Mensura, kao da je on nešto njoj radio na silu, gluposti stvarno. Nemam ni šta da mislim još uvek, kad se budemo uživo bolje upoznali, tad ću da mislim – rekla je ona za Pink.

Verujete da slabo pratim, jeste moje dete unutra, ali slabo pratim. Biću uz nju ako odluči da rodi dete, uvek sam uz moje dete. Kad već ona nije imala ništa protiv da Mensur bude otac njenog deteta, što bih ja? Ni meni se niko nije mešao u život i s kim ću da osnujem porodicu – kaže Ana, pa otkriva da li podržava njihovu vezu:

Njihovu vezu ne znam kako da komentarišem, od slučaja do slučaja. On je malo ljubomoran, to mi smeta, i što se prema njoj ponaša kao da joj je tata. Da li ta veza može da opstane, ne znam, verujte mi da sam zatečena. Ko to zna... Za mnoge veze su mislili da će opstati, pa nisu, a za mnoge su mislili da neće opstati, pa jesu. Ostaje da vidimo – zaključuje majka Milice Veselinović za gore pomenuti portal.

Da li su Milica i Mensur, zaista na pragu da postanu roditelji, otkrićemo u narednim danima, ali sudeći po tome da je Milica i više nego sigurna u njenu trudnoću, sasvim je neizvesno kakav će epilog ova priča imati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JaS

09.10.2021 07:01

"Poznato je da je majka od Milice Veselinović teško prihvatila njenu vezu sa 10 godina ..."