MAJA MARINKOVIĆ I SANJA STANKOVIĆ ZAKOPALE RATNE SEKIRE?! Nakon ŽESTOKOG haosa, bivše suparnice odlučile da sklope PRIMIRJE!

Autor: OGNJEN BOGDANOVIĆ

Zadruga

08.10.2021

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšte je poznato da su Sanja Stanković i Maja Marinković već neki izvesni period na ratnoj nozi, ali izgleda da su rešile da konačno pruže jedna drugoj ruku pomirenja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Stanković tokom gotovanja u emiji

Opšte je poznato da su Sanja Stanković i Maja Marinković već neki izvesni period na ratnoj nozi, a razlog je bio upravo poznati rijaliti švaler Filip Car. Nikad brutalniji rat između ove dve bivše zadrugarke je ipak imao srećni ishod, te su njih dve na kraju odlučile da sklope primirje, kako saznajemo.

Naime, Aleksandra Subotić pre nekoliko dana napustila je "Zadrugu" kako bi proslavila svoj 25. rođendan, ali ono štro je najviše šokiralo jeste činjenica da su Sanja Stanković i Maja Marinković našle u istoj prostoriji, shodno tome krenule su brojne spekulacija i šuškanja, a mi saznali da su njih dve ipak prevazišle brojne probleme koje su imale, ali ipak Marinkovićeva je odlučila da prelomi te je svojoj bivšoj konkurentkinji uputila reči izvinjenja:

Foto: Instagram printscreen

Maja Marinković je raskinula sa Filipom Carem nakon njegove prevare

- Maja i Sanja su se pomirile na rodjendanu, Maja joj se izvinila, popricale su o svemu sto se desilo, oko Cara i svega, sada je sve u redu. Bilo je lepo, opustena atmosfera, sada je sve super! - govori izvor za Republika.rs.

Poddetimo, Filip Car i Maja su njihovu vezu započeli ubrzo nakon završetka Zadruge, ali njihova sreća je bila kratkog daha, te je Car ubrzo uplovio u vezu sa Sandrom Čaprić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading