DALILA I DEJAN DRAGOJEVIĆ PRED RAZVODOM: Da li je ovo njihova rijaliti igra? (ANKETA/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

08.10.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost bruji o dešavanjima između Dalile Dragojević i Filipa Cara, koja su ozbiljno poljuljala njen brak sa Dejanom Dragojevićem, a mi želimo da čujemo vaše mišljenje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević pred razvodom tbog Filipa Cara

 

Ljubavni par Dalila i Dejan Dragojević napravili su opštu pometnju u javnosti zbog njihove krize u braku!

Iako su se trudili da gledaocima i publici predstave njihov brak kao nešto što nije moguće srušiti, no, ipak pokazali su da su i više nego slabi. Sve je započelo kada je Dalila primetila da Dejan flertuje sa atraktivnom Rumljankom Stanijom Dobrojević, koja je unela prve nemire u njihov brak. Međutim, Dalila i Dejan su brzo prešli preko tog problema, a onda je stvar počela da se pogoršava. 

Republika

Foto: Republika.rs/Dušan Milenković

Dalila Dragojević, Filip Car, Dejan Dragojević

 

Zadrugari, ali i gledaoci primetili su da je Dalila počela da flertuje sa ni manje, ni više nego sa Filipom Carem, koji je priznao da oseća nešto više prema zadrugarki od prijateljstva. To je u Dejanu izazvalo potpuni haos, zbog čega je počeo da lupa, šutira i udara sve šta je stigao. Obezbeđenje je pokušalo da smiri mlađanog Dragojevića, koji nije mogao da se obuzda nakon što je saznao za Dalilin i Filipov razgovor u izolaciji. 

- Ja sam izgubljena i je*eno ne znam gde sam! Možda sam uradila nešto zbog čega se kajem, povređena sam i ostavite me na miru! Izgubila sam osećaj za sve ovde i za ljude napolju. Bila sa Dejanom ili ne, ko mi uopšte garantuje brak za ceo život? Zašto njega žalite, a ne mene? Ko mene žali? I on je radio neke stvari, nije on cvećka! Ne zanima me ništa više, gušim se! Zaigrala sam se i kraj, krivo mi je što ću ga izgubiti kao druga - urlala je Dalila tokom Igre istine. 

- Očekujem samo da budeš dobro i da ne plačeš. Sam za sebe bi bio monstrum da želim nešto loše. Rekao sam nekome, daješ mi neke naznake ali to ništa ne mora da znači. Da nisi udata bila bi sa mnom, prevnuo bi ceo svet da to bude tako, ali je*iga, ne očekujem ništa od tebe. Od tebe sam i previše dobio. Ti odaberi kako želiš da se ovo nastavi, da li ćemo pričati ili ne, da li ćemo se družiti ili ne - rekao je Car direktno Dalili, koja je bila uzrujana zbog Dejanove reakcije. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević, i Dejan Dragojević u svađi

 

Javnost i dalje bruji o ovom ljubavnog trouglu, zbog čega su mnogi mišljenja da je ovo sve farsa, te da su se Dalila i Dejan sve dogovorili kako bi bili u žiži interesovanja i što boljeg plasmana. 

Dok nama ostaje da vidimo šta će biti kada se klupko odmota do samog kraja, želimo da čujemo vaše mišljenje, na čijoj ste strani i da li smatrate da je ovo sve deo rijaliti igre bračnog para ili se Dalila zaista zaljubila, ostavite nam u komentaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bgb

08.10.2021 21:26

Paus papir!!!

Andreja

09.10.2021 13:18

Sami sebi izmišljaju i prave probleme. Sve je laž, prevara i obmana naroda,