GORAN DRAGOJEVIĆ OTKRIVA ISTINU O RAZVODU DALILE I DEJANA: Evo šta misli o FLERTOVANJU sa Carem! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

08.10.2021

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par Dalila i Dejan Dragojević napravili su opštu pometnju u javnosti zbog njihove krize u braku!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Dejan Dragojević, Filip Car, Dalila Dragojević, Goran Dragojević

 

Ljubavni par Dalila i Dejan Dragojević izazvali su veliku pažnju gledalaca, nakon što je otkriveno da se zadrugarka sve prisnije i prisnije druži sa Filipom Carem. Nakon što su to i stanovnici velelepnog imanja u Šimanovcima primetili, Dalila i Dejan ušli su u žestoke svađe, rasprave, a onda je sve eskalirao priznanjem Cara da prema zadrugarki oseća nešto više od prijateljstva. 

Dejan je čak doživeo i pomračenje nakon što je saznao za ljubavnu komunikaciju Dalile i Cara, pa je počeo da lomi vrata od spoljnog kupatila, zbog čega su se svi zadrugari alarmirali kako bi ga smirili. 

Dejan je prošle noći istakao da će čekati da mu budu pušteni snimci kako bi uočio šta je istina, a za portal Republika.rs odazvao se i Goran Dragojević, inače otac zadrugara. 

Goran Dragojević otkrio istinu o Dalili i Dejanu Dragojeviću!

Nakon burnih svađa, žestokih konflikata, pozvali smo Gorana Dragojevića kako bi nam prokomentarisao pakao kroz koji trenutno prolazi njegov sin Dejan. Goran nije krio da trenutno ne prati dešavanja iz najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga", u šta mi nismo poverovali, budući da su i Dalila, i Dejan ostavili njegov broj kao podršku. 

- Uopšte ne gledam, pazite, nije mi to ništa zanimljivo. To je normalno da se svađaju, ko živi zajedno, a da se ne sporečkaju. Ja nisam stalno ovde, nekad sam u Srbiji, nekad u Austriji, pa ne mogu sve lepo da ispratim - govori Goran za Republika.rs, pa otkriva da li je njegovo mišljenje da se Dalila zaljubila u Cara:

Ne verujem u to da se zaljubila, ja znam da se ona i Deki vole! Ušli su, pa nek se izbore. Prošli put sam išao po njih kad su pobegli, ne znam šta da kažem, glupost je što su ušli, ne znam što im je to trebalo - ističe otac Dejana Dragojevića

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević u svađi

Dalila i Dejan Dragojević igraju igru?

Nismo mogli, a da ne prokomentarišemo sa Goranom da li smatra da njegov sin Dejan i snajka Dalila Dragojević igraju igricu, kako bi imali što bolji plasman u rijalitij u ,,Zadruga 5". 

- Ne znam šta da ti kažem, nisam ispratio, morao bih da pogledam nekoliko klipova, zaista ne pratim, ne mogu ništa da tvrdim da li je igrica ili nije, oni znaju zbog čega su ušli - govori Goran za Republika.rs

Goran nam je za kraj razgovora otkrio da je bio u kontaktu sa Dalilinim ocem do nedavno, ali da sa njenom majkom nema baš nikakvu komunikaciju. 

Republika

Foto: Instagran.com

Dejan i Dalila Dragojević sa Goranom Dragojevićem

 

Sa njenim tatom sam u kontaktu, njihov Tedi je kod mene, majka joj je u Nemačkoj, sa njom se nisam čuo. Nisam se čuo ni sa Dalilinim ocem od kad je sve počelo, ali smo imali normalnu komunikaciju - istakao je Goran za Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

09.10.2021 13:09

Sve je ovo njihova igra. Nije im to prva lažna igra. Dalila je veliko zlo.

Odgovori 15 2