RAT ZADRUGARA NE PRESTAJE DA BUKTI! Maja Marinković PONIZILA nikad niže Brendona, Instagram se usijao zbog ovih reči!

Autor:

Zadruga

08.10.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Branislav Radonić Brendon nekada su bili bliski prijatelji, a danas su ljuti neprijatelji čiji rat ne prestaje!

Republika

Foto: E-Stock, Instagram/Maja Marinkvic, Ana Korac

Maja Marinković, Ana Korać, Brendon

Bivša zadrugarka Maja Marinković sinoć se našla na stubu srama kada ju je Branislav Radonić Brendon napao zbog nove promene koju je zadrugarka napravila.

Naime, Maja Marinković ofarbala se u plavo i time upotpunila svoj izgled, tako da je sada i slika i prilika Ane Korać. 

Brendon je na svom Instagram profilu okačio sliku Maje Marinković sa novom bojom kose, te ju je uvredio i nazvao psihopatom, a svi željno iščekuju da vide njen odgovor. Da stvar bude još dramatičnija, Brendon zna da je Majina slaba tačka Ana Korać, pa ju je okarakterisao kao originalnu verziju devojke, dok je Marinkovićevu uvrstao u duplikate. 

Republika

Foto: printscreen

Brendon tvrdi da je Ana Korać original, a Maja Marinković fejk

- Ova psihopata, opsednuta Anom Korać, samo je ten j*be i to žestoko! Hahahah - napisao je Brendon na objavi. 

Marinkovićeva nije ostala imuna na njegov komentar, već je morala da mu odgovori, te mu je putem instagrama poslala jasnu poruku:

- Ne mogu da shvatim da su ljudi toliko opterećeni tuđim životom. Ako vas toliko interesuje nisam se ofarbala u plavo, niti bih. Svi znaju koliko volim tamnu kosu, tako da, molim vas, ne smarajte me previše.

Foto: printscreen

Maja Marinković nije mogla da ne odgovori Brendonu

Čini se da rat između Maje Marinković i Brendona nikada neće stišati, te nam ostaje da vidimo koja će biti Brendonova reakcija na Majin komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading