DALILA DRAGOJEVIĆ SE POTPUNO RASPADA: Zadrugarka priznala NAJPOTRESNIJU ISTINU , jako joj je teško jer NIKADA neće postati MAJKA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.10.2021

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijaliti programa Dalila Dragojević potpuno se raspala sinoć u Beloj kući i priznala šta je najviše muči.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević se raspada od tuge i besa!

Zadrugu ovih dana trese odnos između bračnog para Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića. Njihovo ponašanje izaziva brojne komentare, a posebno pažnju privlači Dalilino druženje sa Filipom Carem, sa kojim je nedavno postala jako bliska.

Ipak, čini se da Dalila i Dejan imaju problem koji je mnogo veći od Cara, a na to upućuje i sinoćni skandal koji je zadrugarka napravila za crnim stolom. Naime, ona se izvikala na sve, pokazujući koliko ju je brak sa Dejanom psihički izmorio.

- Za četiri i po godine stalno sam kriva. Bila sam kriva za to što ne razgovara sa majkom, za to što ne razgovara sa bratom, za to što ne jede svinjsko meso, za to što ne pije alkohol, za to što je napravio kuću tamo gde je napravio, a ne tamo gde su oni smislili. Tad nisam bila kriva, sad sam kriva i pustite me da se nosim sa svojom krivicom- vikala je Dalila, nakon čega je otišla u sobu gde je nastavila da plače i viče:

Republika

Foto: Republika/Dušan Lukić

Dalila i Dejan Dragojević imaju velikih problema

- Ja tebe volim najviše na svetu. Ti si divan, ti su uvek bio takav. Ja sam se trudila da te sačuvam od svega. Trudila sam se da radim i zarađujem. Trudila sam se da kuća uvek bude čista i mirišljava. Dobijala sam samo poruke gde mi prebacuju krivicu. Ja sam odvojila sina od majke. Ja se nikada neću ostavriti kao majka nikad. Ne mogu više zvezdice vidim pred očima.

Dalili izgleda kao da joj je jako teško zbog svega što je prošla sa Dejanom i zbog odnosa njegove porodice prema njoj, ali je najviše plakala kada je izgovorila da nikada neće postati majka, te se čini da je to ono što je u stvari i najviše boli.

 

BONUS VIDEO: 

Dalila i Dejan Dragojević: MI SMO NAJJAČI RIJALITI IGRAČI!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suvi

08.10.2021 08:29

Olos ... oce leba bez motike ...

Odgovori 23 3