MENSUR NAJSTRAŠNIJE OSUDIO DALILU, PA DOŠLO DO SUKOBA: Zgadila mi se, to je nedopustivo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.10.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ''Zadruzi'' traje emisija ''Pitanja gledalaca'', a jedno od pitanja je bilo upoućeno Mensuru Ajdarpašiću i ticalo se njegove priče da mu se Dalila Dragojević nakon svega što se izdešavalo u poslednje vreme zgadila, a ipak je uzeo pitu od nje, što je on demantovao, a ona je odmah ustala i usprotivila se njegovom izlaganju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić priznao da mu se zgadila Dalila Dragojević

U Beloj kući trenutno traje emisija '' Pitanja gledalaca'' koju vodi Ivana Šopić, a jedno od pitanja bilo je upućeno Mensuru Ajdarpašiću.

- Zašto si rekao da ti se Dalila zgadila, a onda si uzeo pitu od nje? 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić tvrdi da nije uzeo pitu od Dalile Dragojević

- Nisam uzeo pitu, hteo sam da uzme. Kad sam video njeno ponašanje prema Dejanu... U dva, tri navrata kad je doslovno oterala od sebe. On je prilazio da proba da reši nešto, to mu je bila namera, ona njemu: "Makni se". Dođe Matora, ona smeh sa njom. Dozvolila je sebi da ode predaleko. Okej želi da ovo bude tema i da se priča o tome, ne želim da verujem u to... Nisam hteo više da joj se obratim i gazio bih je zbog njega... To je nedopustivo - počeo je Mensur, a Dejan je dodao da ne želi da ga iko žali.

Irma je skočila u jednom trenutku rekavši da je Dejan manipulator i da se oni zapravo međusobno takmiče.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Dalila Dragojević se prepiru zbog situacije u kojoj je njen brak sa Dejanom Dragojevićem

- Ako govorimo o braku, ovakav slučaj u životu nisam video, ovu nazovi toleranciju. Iz radija ga je isterala kao psa - nastavio je Mensur.

- Ja sam njemu tri puta prilazila, on je gledao u beton i nije hteo sa mnom da komunicira. Ne može ova žvala (Mensur) da priča. Kako bih te zalepila da sedneš odmah. Ja sam njemu prilazila, nije hteo Dejan da priča sa mnom, nisam znala šta je problem. Ja ne volim da ga vidim sj*banog - rekla je Dalila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading