MAJA JE PSIHOPATA, OPSEDNUTA JE ANOM KORAĆ: Starleta na stubu srama zbog nove promene, zadrugar je IZVREĐAO žestoko! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.10.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Radonić Brendon isprozivao je Maju Marinković na Instagramu zbog nove promene kose, a svi čekaju da vide kako će ona odreagovati.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković protiv Ane Korać

 

Zadrugarski rat bivših prijatelja Maje Marinković i Branislava Radonića Brendona se nastavlja punom parom, a sada je šoumen odlučio da stvar zabiberi i u sve uplete Anu Korać. 

Brendon je na Instagram nalogu postavio sliku Marinkovićeve koja se ofarbala u plavo, te ju je prozvao i uputio joj žestoke uvrede, a odmah potom upleo i njenu ljutu rivalku Anu Korać, sa kojom Maja već odavno nije u dobrim odnosima. 

Republika

Foto: E-Stock

Brendon i Maja Marinković zaratili

 

Maja Marinković postala plavuša!

Rijaliti zvezda Maja Marinković nakon burnog perioda donela je odluku koja je definitivno sve iznenadila. Naime, od vatrene crnke, Maja je preko noći postala zanosna plavuša raskošnih atributa. Poznato je da poznate dame uglavnom zbog ovakvih promena na glavu stavljaju dobro izrađene perike, pa su se svi zapitali da li je to slučaj i kod Marinkovićeve. 

 

 

Brendon isprozivao Maju Marinković da je psihopata!

Brendon je na svom Instagram profilu okačio sliku Maje Marinković sa novom bojom kose, te ju je uvredio i nazvao psihopatom, a svi željno iščekuju da vide njen odgovor. Da stvar bude još dramatičnija, Brendon zna da je Majina slaba tačka Ana Korać, pa ju je okarakterisao kao originalnu verziju devojke, dok je Marinkovićevu uvrstao u duplikate. 

- Ova psihopata, opsednuta Anom Korać, samo je ten j*be i to žestoko! Hahahah - napisao je Brendon na objavi. 

Republika

Foto: instagram.com

Branislav Radonić Brendon uvredio Maju Marinković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading