MAJKA MILICE VESELINOVIĆ U BOLNICI?! Zadrugarkina reakcija ŠOKIRALA sve! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.10.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović saznala je da joj je majka u bolnici, ali se čini da je ta vest uopšte nije potresla.

Republika

Foto: printscreen

Milica Veselinović saznala da joj je majka loše

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić započeli su svoju vezu odmah po ulasku u rijaliti, te je vest koja je šokirala mnoge, a posebno Milici bliske ljude, da je maloletna zadrugarka već prvo veče završila sa Mensurom u krevetu, začudila, a slobodno možemo reći, i zgrozila mnoge.

Milica i Mensur, koliko god da im je veza turbolentna, uživaju u ljubavi, a mnogi drugi zadrugari to ne odobravaju, posebno zbog Milicinih godina. Ipak, njih dvoje prelaze sve prepreke ne mareći za druge ljude. Sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" Miljana Kulić prenela Milici važnu poruku:

-  Njena majka se oglasila, rekla je da je loše i u bolnici, da ne može da gleda kako on manipuliše njom. Ona je maloletna, ima 17 godina, nije trebalo da ima odnos sa njom, maramice, upoređuju Milicu sa Minom, kažu da nije ništa bolja, majka joj je u nervnom rastrojstvu... Oglasila se i rekla je da joj je loše... Njena majka je razočarana u nju.

Republika

Foto: printscreen

Milica Veselinović ljubi Mensura

- Kad bude izašla i čula se sa majkom, i ona joj bude rekla da je u rastrojstvu, tad će da vidi- odgovorio je Mensur, koji je počeo da ljubi Milicu, a čini se da Milicu vest o tome da joj je majka loše nije nimalo potresla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leilani

07.10.2021 21:32

Kako se dozvoljava maloletnoj osobi da boravi u kupleraju i javno se prostituise. Zar je taj Mitrovic iznad vlasti i drzave pa moze da organizuje to dno, taj Brod ludjaka. Mora da dobro potplacuje.