HITNO OPERISAN! Kristijan Golubović van sebe, DRAMA u porodici bivšeg zadrugara! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.10.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Kristijan Golubović napravio je opštu pometnju na Instagramu kada je objavio da je hitno morao da odvede psa Kiku na operaciju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović odveo psa na operaciju

 

Bivši zadrugar Kristijan Golubović objavio je na Instagram profilu potresne informacije koje su šokirale sve njegove pratioce. 

Naime, kako je Golubović objasnio, njegov pas Kika, kog je nedavno kupio, morao je hitno na operaciju noge, zbog čega se on izuzetno potresao. Na sreću, operacija je prošla uspešno i ostalo je na tome da se Kika sada oporavi i vrati svakodnevnim aktivnostima. 

Republika

Foto: instagram.com

Pas Kristijana Golubovića se operisao

 

- Naš mali pas kika je slomila nogicu, operacija je prošla odlično... čekamo te opet na trčanju, mila naša - stoji u objavi na Instagramu koji je Kristijan objavio. 

Kristijan Golubović kupio psa!

 

 

Bivši zadrugar Kristijan Golubović po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 4" odlučio je da sa svojom devojkom Kristinom Spalević kupi psa, kom su dali ime Kika. Njih dvoje napravili su opštu pometnju tada na Instagramu, jer su se prema Kiki postavili kao pravi roditelji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suvi

07.10.2021 11:22

I to hitne vesti ... ccc

Odgovori 11 1