TARA SIMOV U ZAGRLJAJU OPASNOG FRAJERA: Bivša zadrugarka nije skidala pogled sa njega, a onda je sela u kola sa Ša i odvezla se u nepoznatom pravcu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.10.2021

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Tara Simov nakon raskida sa Nenadom Aleksićem Ša našla je utehu u drugom momku, ali je to izgleda bilo kratkog daha jer ju je nakon gostovanja u jednoj emisiji sačekao upravo reper.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Tara Simov našla dečka

Bivši zadrugari Tara Simov i Nenad Aleksić Ša bili su u žiži javnost nakon što su izašli iz četvrte sezone rijalitija ''Zadruga'' u kojoj je Ša javno sa Tarom prevario svoju suprugu Ivanu, a po izlasku se nastavio njihov buran odnos koji se završio još burnijim raskidom.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Tara Simov u šetnji sa novim dečkom

Međutim, Tara pokušava da se povuče iz javnog života i udalji od priče sa Ša, što dokazuje i činjenica da ju je emisija ''Paparaco lov'' uhvatila u šetnji sa novim dečkom. Kako stvari stoje, SImova je našla utehu u razvijenom mladiću, koji nije skidao pogled s nje.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Tara Simov našla novog dečka

Naime, Tara i njen naizgled novi partner šetali držeći se za ruke, a u jednom trenutku ju je napoznati mladić i podigao preko ramena, što je bivšoj zadrugarki vidno prijalo, te nije skidala osmeh s lica u njegovom prisustvu.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Nenad Aleksić Ša sačekao Taru Simov posle gostoivanja u emisiji

Ipak, taj odnos je izgleda bio kratkog daha, jer je nakon Tarinog gostovanja u emisiji "Amidži šou"  nju u Šimanovcima čekao automobil u kom se nalazio ni manje ni više nego Ša. A njih dvoje su se potom zajedno uputili ka restoranu brze hrane.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov zajedno otišli u restoran brze hrane

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading