GALA PROSLAVA U STANU ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Zadrugarka proslavila prvi rođendan sinu, sve PRŠTI OD LUKSUZA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.10.2021

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić proslavila je prvi rođendan sinu Jovanu, a proslavi koja je bila gala prisustvovali su brojni njeni prijatelji.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić proslavila sinu prvi rođendan

Zadrugarka Aleksandra Subotić nedavno je proslavila svoj 25.rođendan u rijalitiju ''Zadruga 5'', a takva žurka nije zabeležena u rijalitiju, od gala posluženja do nestvarne dekoracije. Nakon njenog rođendana, na red je došao i njen sin Jovan, koji je napunio jednu godinu, a Aleksandra se potrudila da za ovu prliku spremi samo najbolje.

Naime, Aleksandra je sina Jovana dobila sa  biznismenom  Predragom Raspopovićem Pecom, te su ponosni roditelji dali sve od sebe da proslava njihovog mezimca bude luksuzna i raskošna. 

 

 

Na proslavi rođendana našli su se i prijatelji bivše zadrugarke, Maja i Taki Marinković, frizer Gagiša, Sanja Stanković, kao i njena majka Ljuba Pantović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
MladenBg

07.10.2021 05:09

Ova ulicarka misli, oprala sam svoju proslost, sada sam cista i nevina i mogu svima da drzim predavanje o moralu, jer sam "kraljica". Srecan rodjendan detetu, ali ova prazna kanta je u zabludi ako misli da smo zaboravili kako se spandjala sa maminim deckom i rodila mu dete. Nikakav luksuz ne moze da pokrije nemoral i sve ono sto je radila.

Odgovori 11 5
mila

07.10.2021 07:44

Naspremala domaćica sve domaće

Gogi

07.10.2021 18:39

@mila - Ljubomorne duse ostale ste u svojoj zlobi,ako je neko pogresio sa 16godina, kad je bila sama na svetu,vez divnih roditelja sto ne moze da se ocisti promeni od tog milja?

mila

07.10.2021 21:07

@Gogi - O čemu ti?