SAZNAJEMO KAKO SE OLGA OSEĆA NAKON ŠTO JE SAZNALA ZA SAMOUBISTVO OCA: Bila je jako vezana za njega, bukvalno je bez života!

Autor:

Zadruga

06.10.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Olge Martić sinoć je izvršio samoubistvo, a ekipa hitne pomoći mogla je da konstatuje samo smrt. Po navodima od najbližih izvora, došli smo u posed informacija da je otac zadrugarke dugo već imao psihičkih problema.

Republika

Foto: Republika. rs, Tv Pink

 

P.M. otac zadrugarke Ogle Margetić izvršio je samoubistvo. 

Ekipa portala Republika.rs danas je bila ispred porodične kuće, gde nam je potvrđeno da je njen otac izvršio samoubistvo.

Ubrzo je Veliki Šef obavestio Oglu da napusti rijaliti. Mnogi su se pitali kako se ona oseća, a sada se za Republiku.rs oglasio izvor blizak Ogli koji nam je otkrio detalje:

- Ta porodica nikad nije ni bila normalna, ovo što se desilo, dobro je čovek i ovoliko izdržao. To šta su oni prožiceli, te tragedije, to je katastrofa! Majka joj umrla pre dve godine od raka, žena se toliko mučila i toliko maltretirala zbog toga, to su bile što kažu ljudi Isusove muke. Sad ovo sa ocem, stvarno je nešto što ju je dotuklo! Ona je bila baš vezana za oca, kakv god odnos da su imali, mislim i za majku je bila vezana. Izgubite oba roditelja za dve godine, katastrofa, jezivo! Bukvalno je bez života, ne može da funkcioniše, bleda je! - priča izvor blizak Olgi kako se oseća.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading