ISPLIVALI DO SADA NEPOZNATI DETALJI ODNOSA NATAŠE RADAN I AMAR GILETA: Bivša zadrugarka SVE PRIZNALA, ovome se niko nije NADAO!

Autor: IVANA RADIVOJEVIĆ

Zadruga

05.10.2021

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Nataša Radan za portal Republika.rs priznala je sve o aferi koju je imala sa pevačem Amar Giletom Jašarspahićem.

Republika

Foto: Instagram.com/

Nataša Radan otkrila detalje afere sa Amar Giletom

Život pod lupom medija nije lak, a to posebno otežavaju bolne životne okolnosti poput prevare. Mnogi pevači i pevačice bili su deo velikih afera koje su mesecima tresle domaću javnost. Ekipa portala Republika.rs porazgovarala je sa nekima od njih i saznala je kako se osećali tada, ali i koje su bile posledice tih događaja (detaljnije pogledajte OVDE)

Sada se za naš portal oglasila i bivša zadrugarka Nataša Radan. Ona je tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" pričala o svojoj aferi sa pevačem Amar Giletom Jašarspahićem, a sada je nam je otkrila kako je došlo do njihove afere.

Naime, bivša zadrugarka je otkrila da se ne kaje zbog svega što je bilo, jer bez obzira što prevara u kojoj je ona učesnik, mora da ima dva krivca, ona je tu izvukla najdeblji konac:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nataša Radan i Amar Gile 

Da govorila sam prvenstveno o toj nekoj aferi sa Amarom. Međutim ja tu nista nisam planirala desilo se sve nekako spontano. Ja apsolutno nikada ne razmišljam o posledicama i ljudima oko sebe - rekla nam je Nataša, a ona otkrila da uvek sve radi na svoju ruku, a da posle toga snosi posledice:

- Uvek sve radim nekako nepromišljeno i na svoju ruku, a posle naravno snosim posledice i ispadam najgora. Evo sada ni sama ne znam šta je mene privuklo, zapravo kada je on u pitanju donekle sam i svesna da je razlog to što se nekako drugačije ophodio prema meni i neke stvari nije očekivao od mene, što me je naravno pozitivno iznenadilo i vezalo.. Tada me je to činilo srećnom -  rekla je bivša zadrugarka, a ona otkrila da posle svega ne može da kaže da se kaje zbog tog odnosa, kao i da bi sad uradila sve mnogo drugačije:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nataša Radan

- Ali sada kada je sve to samo deo prošlosti, ne mogu reći da se kajem, ali da bih mnogo drugačije uradila neke stvari to stoji. U svakom slučaju kada bi mogla da vratim vreme, ne samo tu aferu već mnoge stvari u životu bih promenila. Uvek se ja drzim onog svog "jaka sam ja, mogu ja sve da podnesem" i onda ispadam najgora u svakom mogućem pogledu. - rekla je Radanova, pa dodala:

- Generalno gledam sve to da promenim jer smatram da nikada nije kasno da čovek postavi sebe na prvo mesto i da krene dalje. Ja sam sada stavila tačku na tu aferu kao i na sve ostale stvari koje smatram da ni malo nisu za pohvalu, jer smatram da zaslužujem mnogo veće i bolje stvari u životu, i definitivno mi je potreban neki mir. Tako da ni jednu aferu iz prošlosti ne bih ponovila - rekla je Nataša Radan za portal Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

06.10.2021 05:41

Koga uopste interesuje ova ulicarka i sa kim je ona bila.