LUNA U DRUGOM STANJU?

Autor:

Zadruga

13.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani cele prethodne večeri je povraćala, a morala je da potraži i pomoć lekara, pa su mnogo posumnjali da je trudna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Ona je propustila nekoliko sastanaka koji su bili organizovani za sve zadrugare, a sve zbog lošeg zdravstvenog stanja, na koje se požalila. Đoganijeva je bila vidno iscrpljena, imala je groznicu i mučninu, a pre nego što su je izveli iz "Zadruge", Luna je povratila u šerpu.

Zapretila Slobi: Kastriraću te ako me prevariš

Zbog ovih blogerkinih problema zadrugari su počeli da komentarišu kako možda nosi Slobino dete, a kako se šuška, radiće test na trudnoću ovih dana, baš kao i što je slučaj sa Miljanom Kulić u "Parovima", koja je takođe radila test i bio je pozitivan, pa sada čeka dete Ivana Marinkovića.

Luna je cele prethodne večeri bila odsutna sa imanja u Šimanovcima jer je bila na lekarskom pregledu. Kada se vratila posle nekoliko sati, poletela je u zagrljaj svom voljenom Slobi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Slobodan Radanović

Sloba: Šta je bilo?

 Luna: Tačno mogu da zamislim sebe da idem po Beogradu kao neka ludača i jurim te

Luna: Ništa... Imam bakterije u bešici. Imam temperaturu, tresem se. Imam groznicu zbog toga, tresem se i tera me na povraćanje. Dali su mi jake antibiotike. Ne pijem dovoljno vode. Ne pazim. Gola su mi leđa. Srećo moja. Ljubavi moja. Hvala ti puno što si uz mene. Izvini što si morao ono da gledaš u WC.

Sloba: Jesi normalna?! To meni uopšte nije gadno.

Luna: Ti si moja ljubav najveća. Nedostajao si mi mnogo.

Lepi Mića: Bitno je da se volite. Je*eš bakterije.

Zbog zdravstvenih problema koji su se pojavili u toku protekle noći Luni Đogani pružena je lekarska pomoć. Po povratku u Belu kuću svojim cimerima rekla je da se mnogo bolje oseća, a svom dečku stalno je ponavljala kako joj je nedostajao iako su bili kratko razdvojeni.

Inače, pre dve večeri Luna i Sloba su imali veliku raspravu, da bi se kasnije pomirili. Blogerka je iznenadila svog dragog izjavom da bi mu odsekla muškost ukoliko bi je prevario.

Luna: Da li bi me prevario?

Sloba: Naravno da ne bih!

Luna: Gade mi se muškarci koji varaju. Da li bi mogao da me prevariš? Kastrirala bih te! Ne bi mogao više ni na Barbike da se ložiš! Tačno mogu da zamislim sebe da idem po Beogradu kao neka ludača i jurim te - rekla je Luna.

Sloba se na ovu njenu pretnju samo kiselo nasmejao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading