MIKI ĐURIČIĆ IZVUKAO IZ CARA INFORMACIJE! Filip otkrio detalje intimnih odnosa sa zadrugarkama: SA SANJOM SAM U KUPATILU RADIO NEŠTO DRUGO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.10.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne emisije ''Izbor potrčaka'' Filip Car i Miki Đuričić su izašli na cigaretu i tom prilikom porazgovarali o Carevom intimnom životu i detaljima odnosa sa bivšim zadrugarkama sa kojima je bio tokom četvrte sezone rijalitija ''Zadruga''.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car priča Mikiju Đuričiću o svojim vezama u ''Zadruzi''

Sinoć je u ''Zadruzi'' bila emisijia ''Izbor potrčka'', a Miki Đuričić i Filip Car su izašli napolje da popuše cigaretu, pa su to iskoristili za jedan kraći razgovor o Carevom intimnom životu i detaljima iz istog, kao i o partnerkama sa kojima je bio u ''Zaruzi 4''.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Miki Đuričić o Carevom inimnom životu

Miki je u jednom trenutku razgovora upitao Cara da li primećuje da se u Beloj kući bavi samo njegovim problemima i da glumi psihijatra.

- Ja imam ozbiljne probleme Miki. Ti si otišao, Sanja ustaje i kaže da je trudna sa mnom, onda su svi počeli da me napadaju, ne bi verovao - izjavio je Car.

- Meni je Sanja najlepša ovde, jel si se ti samo jednom pr*o sa njom? - pitao je Miki.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car otkrio detalje odnosa sa Sanjom Stanković

- Nije loša, nego sam ja bio zaljubljen u Minu. Jesam jednom i jednom u kupatilu, ali nešto drugo - otkrio je Car, pa nastavio:

- Ma mogao sam svaki dan ali bi ispalo još gore, a onda sam i priznao da volim Minu, pa pusti. Pa mi se ona popela na glavu, pa Aleksandra - odgovorio je Car.

Đuričić nije izdržao, već je Filipa upitao sa koliko njih je bio u rijalitiju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car sa Mikijem Đuričićem o rijaliti devojkama

- Držao sam se stojički nisam ništa priča pa neću ni sad, reću ći ti napolju! Ne smem sad ništa - pravdao se Filip, a Miki je navaljivao:

- Ma daj reci, jel neka gadna ili? Jel dobra? Jel ću se iznenaditi.

- Reći ću ti napolju, bilo je i u karantinu i van karantima ali sam vešto krio - odgovorio je Car i ušao u kuću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading