JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ PROGOVORILA O STEFANU: Otkrila šta misli o odnosu svog dečka sa DALILOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.10.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević otkrila je šta misli o Stefanovom i Dalilinom odnosu!

Republika

Foto: printscreen

Jovana Ljubisavljević progovorila je o ponašanju svog dečka Stefana Karića u rijalitiju

Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", gostovala je u emisiji "Pitam za druga", gde je govorila o ponašanju svog dečka Stefana Karića u "Zadruzi 5".

Jovana i Stefan upoznali su se u prošloj sezoni pomenutog rijalitija, a kada su Stefana pozvali da ponovo uđe u Belu kuću, Jovana se potpuno slomila, ipak čini se da je za sada zadovoljna time kako se Stefan snalazi u rijalitiju bez nje.

- U to da su se Dalila i Dejan sukobili oko Stefana, jer se on njoj dopao sam upućena silom prilika. Nisam bila te sezone. Znala sam, ali nisam ulazila u sitna crevca. Mislim da se Stefan super tamo snalazi. On pazi na ponašanje, jer zna da se zauzetim momcima sve duplo meri, više pazi na ponašanje, nego da sam ja tamo. Smešno mi je to o Dalili i Stefanu. Nije mi to bitno, šta je bilo, bilo je. Ona je udata žena. Ja ništa ne zameram, normalno je da imaju neke svoje interne šale... - rekla je Jovana i prokomentarisala odnos Dalile i Cara:

Republika

Foto: printscreen

Jovana Ljubisavljević prokomentarisala je Stefanov odnos sa Dalilom

- Što se tiče Čaprićke i Cara videla sam da se tu nešto čudno događa. Meni je tu sve nejasno. Zbunjena sam, ispreplitali su se... Dejan i Dalila su u braku, a sad se pojavljuju u toj priči, ništa mi nije jasno - poručila je Jovana u emisiji ''Pitam za druga''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mare

06.10.2021 04:27

To su sve rijaliti igre radi gledanosti,jer to privlači gledanost i izaziva komentare publike....bolji marketing ne možeš da imaš... To je navlakuša radi gledanosti.Dalila i Car,smešno. Pa Dalila ne bi prodala Dekija da joj neko prosvira metak u glavu, voli ga do ludila...igraju se svi, a uključen je i Deki....