SANDRA BAKŠA SVE SLAGALA: Priznala o aferi sa Nikolom Grujićem, pa se obrušila na Zadrugu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.10.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Sandra Bakša priznala je da je sve sa Nikolom Grujićem bila laž!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Bakša priznala sve o aferi sa Nikolom Grujićem

 

Prošle noći rijaliti ,,Zadruga 5" napustila je Sandra Bakša koja je nedavno ušla, pod pričom da je imala aferu sa pevačem Nikolom Grujićem. Međutim, Sandra se nije proslavila svojim učešćem u rijalitiju, pa je odlučila da progovori i iznese istinu o odnosu sa Nikolom

Viktorija Mitrović imala aferu sa Nikolom Grujićem!

Samo nekoliko dana nakon što je počela ,,Zadruga 5" otkriveno je da je Nikola Grujić imao aferu sa sestrom svoje supruge, a da zlo bude još veće, to je sadašnja zadrugarka Viktorija Mitrović. Viki je ispričala sve detalje i kako je trajao njihov odnos, zbog čega su svi ostali šokirani. 

On je sa mojom sestrom od tetke a ne sa mojom rođenom sestrom. Ja nju nisam ni videla dve godine, ni njega ni nju. On ima dvoje dece sa njom. Ja sa njom ne pričam, to je naš porodični konfikt. Naša porodica se ne viđa, ja ga do preključe nisam videla. On voli žene muziku, pevač je to je prirodno. Ona je jednom izljubomorisala jer smo se zatekli na istom slavlju - pričala je Viktorija.

Republika

Foto: printscreen

Viktorija Mitrović imala aferu sa Nikolom Grujićem

 

Sandra Bakša je nova ljubavnica Nikole Grujića!

Po ulasku Sandre Bakše u rijaliti ,,Zadruga 5" tokom emisije ,,Pitanja novinara" je otkrila sve detalje afere sa Nikolom Grujićem, koju je navodno imala pre njegovog ulaska na imanje u Šimanovcima. 

Ko si ti? Ko je bre ovo? - začuđeno je upitao Nikola.

- Poznajemo se sa snimanja spota, spavala sam kod tebe u kući - rekla je Bakša, pa je prešla na predstavljanje:

Zovem se Sandra. Dolazim iz Novog Sada i imam 22 godine. Držala sam restoran dve godine, snimila sam svoju prvu pesmu i spot - rekla je ona, pa su potom zadrugari pozvali Nikolu Grujića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Bakša se suočila sa Nikolom Grujićem

 

Sandra Bakša priznala istinu o aferi sa Nikolom Grujićem!

Nakon što je napustila rijaliti ,,Zadruga 5" Sandra Bakša se oglasila na Instagram profilu i priznala da sve što je do sada pričala o Nikoli Grujiću zapravo laž. Sandra je rijaliti učešće nazvala ,,pakao", a sada je odlučila da prizna sve. 

- S obrizom na to da je kraj "pakla", mogu jasno da potvrdim da je sve ovo bila laž. Sve reči izrečene od strane mene za Nikolu Grujića su laž - napisala je Sandra na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com

Sandra Bakša priznala da je sve laž

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading