RAT BIVŠIH PRIJATELJA! Maja Marinković raskrinkala Brendona: ZAINTERESOVAN JE ZA DRUŽENJE SA GALANTNIM MUŠKARCIMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.10.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biši rijaliti učesnici i prijatelji Maja Marinković i Branislav Radonjić Brendon našli su se u žiži javnosti nakon što je Brendon u jednoj emsiji izneo detalje iz Majinog privatnog života, što se njoj nije svidelo, te je obelodanila sve poruke nje i Brendona, a onda oštro osudila bivšeg prijatelja.

Republika

Foto: E-Stock

Maja Marinković raskrinkala Branislava Radonjića Brendona

Bivši rijaliti učesnici i nekadašnji prijatelji, Maja Marinković i Branislav Radonjić Brendon bili su nerazdvojni tokom, a i nakon ''Zadruge'', međutim njihovom prijateljstvu je došao kraj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brendon (@i.am.brendon)

 

Naime, tokom uživo programa jedne emisije u kadar voditelju Nemanji Vujičiću je uleteo Brendon koji je na iznenađenje mnogih osuo po bivšoj drugarici Maji Marinković, te bez zadrške obelodanio niz privatnih stvari iz njenog života.

- Maja voli Janjuša. Filip joj je bio usputna pažnja. Sa Takijem je u svađi. Znam gomilu stvari... Mnogo je lagala i ispala je nefer prema meni što se tiče našeg druženja, ja sam joj mnogo pažnje posvetio... Slučajno sam izašao, nisam uopšte znao da ste ovde – rekao je Brendon ne krijući samozadovoljstvo zbog urađenog.

A onda je došlo do obračuna na društvenoj mreži Instagram, kada je Maja Marinković iznela detalje njihovog odnosa i raskrinkala bivšeg prijatelja.

 

 

Ona se prvo oglasila po pitanju Brenodnove izjave uživo u programu.

- Ja zaista nemam nameru da se javno prepucavam sa nebitnim likovima poput Brendona koji izmišlja takve laži zarad malo pregleda na ''Jutjubu'', dno dna od čoveka, sve što je rekao je laž i biće tužen za sve što je rekao - napisala je Maja.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković besna na Brendona zbog iznetih stvari u uživo programu

Marinkovićeva je potom objavila prepiske sa bivšim prijateljem, gde se jasno vidi da je on moli da snima sa njim klipove za njegov kanal, te je napada što mu ne odgovara na poruke.

Nakon što je obelodanila sve prepiske, Maja tu nije stala već je postavila i Brendonov broj telefona i adresu, te napisala da ga kontaktiraju samo zainteresovani muškarci.

- Zainteresovan je za druženje sa galantnim muškarcima. Batica nam je pasivan i traži isključivo aktivne momke. Čeka vas Brenda, upravo je obrijala noge.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković iznela Brendonov broj telefona i adresu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading