MARIJANI NE TREBAJU MAJINI OTPACI, JANJUŠ JE SMEĆE: Porodica Zonjićeve očajna, drugarica otkrila ŠOK detalje! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.10.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Marijana Zonjić u ,,Zadrugu 5" ušla je kao slobodna devojka, koja je spremna za novu ljubav, nakon emotivnog kraha koji je doživela sa pevačem Igorom Kostićem.

Republika

Foto: youtube.com/Brendon Vlog Serbia, republika.rs

Progovorila drugarice Marijane Zonjić o Maji Marinković, Filipu Caru i Janjušu

 

Po ulasku u rijaliti, Marijani se dopao Marko Janjušević Janjuš, ali i Filip Car, no ni njih dvojica nisu mogli da ostanu imuni na njenu lepotu, pa su se tako upustili sa njom u spiku koja je otišla dalje od prijateljstva. Međutim, kako je Marijana nekadašnja najbolja drugarica Maje Marinković, Filip nije želeo mnogo da se petlja sa njom, kako ne bi imao probleme sa njom, ali Janjuš kao slobodan momak, sveže razveden, upustio se sa Zonjićevom u flertovanje. 

Car uništio i ponizio Maju sa Sandrom Čaprić!

Filip Car koliko god se trudio da ostane veran Maji Marinković, to nije uspeo da uradi, pa ju je tako prevario javno na televiziji, i to ni manje, ni više nego sa Sandrom Čaprić, koja se snažno borila za njegovu pažnju. Sandri je pošlo za rukom da osvoji Cara svojim flertom, nakon čega su svi pstali zatečeni, ali i u strahu, šta će se desiti ako se pojavi Maja na vratima Bele kuće u Šimanovcima. Međutim, Cara kao  da to ne zanima toliko, prepušten je strastima koje ga vode ka Marijani, ali i osećanjima koje mu ona pruža. 

Republika

Foto: printskreen/pink TV, Republika.rs

Filip Car prevario Maju Marinković sa Sandrom Čaprić

 

Janjušu je Marijana samo igračka!

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da se upusti u flertovanje sa Marijanom, pa su čak imali i nekoliko rasprava, ljubomornih scena, te smo mi odlučili da kontaktiramo njenu drugaricu Sandru, koja se odazvala pozivu Republike.rs i otkrila nam šta misli o svemu što se do sada desilo. 

Odmah na početku razgovora upitali smo Sandru da nam prokomentariše odnos Marijane i Janjuša, kao i njegovo ophođenje prema njoj.

- Janjušev i Marijnin odnos kada bi ostao drugarski, mislim da bi bilo mnogo zanimljivije gledaocima, a njima lakši. Ja ih lično ne podržavam i nisam za to da budu u vezi - govori Sandra za Republika.rs i dodaje:

- Njegovo ponašanje i to što se on na neki način sprda i igra sa njenim emocijama i tako kad uzme da joj daje te neke ponude da imaju grupni s*ks ili kako je ona ovakva onakva je mnogo ružno i loše posebno što to gledaju njeni prijatelji i porodica. Mislim da ima mnogo gorih devojaka tamo kojima on nikad ništa ne sme reći, ali naravno to je Janjuš koji je do sada mnogo puta pokazao kakvo je đubre i smeće od čoveka. On je propalitet koji da mu nije rijalitija, ne bi imao hleba da jede, a ne nešto drugo. Prosto mi nije jasno šta žene vide na njemu! Jedino šta Marijani zameram jeste to da joj ne trebaju Majini otpaci - bila je besna Sandra. 

Marijanina drugarica je prokomentarisala i osvrnula se na odnos sa Carem, pa nam je i otkrila da li se čula sa Majom Marinković:

- Nisam se čula sa tom osobom (Majom Marinković), jer nema potrebe, ona je nebitna osoba i mislim da treba da zahvali Marijani što joj je pokazala ko je ustvari dečko i otvorila joj oči. Ne sviđa mi se odnos sa Carem, ne znam ko je gori, da li Janjuš ili on. Ali sve u svemu, za sad je dobro, treba da nastavi sama da se bori i da pokaže da je ona pre svega veći čovek i prijatelj od svih njih tamo - govori Sandra za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading