NADICA ZARADILA NA DESETINE HILJADA EVRA, A KUPUJE POLOVNE STVARI: Pobednica ''Zadruge 4'' ROVARI na BUVLJAKU! (PAPARACO)

Autor:

Zadruga

03.10.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica četvrte sezone rijalitija ''Zadruga'' Nadica Zeljković uhvaćena je kako šeta po buvljaku u Zrenjaninu, rovari po gomilama stvari i kupuje ih, iako je iz četvrte sezone rijalitija izašla kao pobednik i sa nekoliko desetina hiljada evra.

Republika

Foto: Republika.rs

Nadica Zeljković kupuje na buvljaku

Pobednica četvrte sezone rijalitija ''Zadruga'' Nadica Zeljković, inače majka pobednice prve sezone Kije Kockar, uhvaćena je u Zrenjaninu, na buvljaku kako kupuje stvari.

Republika

Foto: Republika.rs

Nadica Zeljković na zrenjaninskom buvljaku

Naime, ona nikada nije krila da voli da kupuje odeću na zrenjaninskom buvljaku, ali nakon što je pobedila u ''Zadruzi 4'' i zaradila više desetina hiljada evra, čovek bi pomislio da će bar malo uložiti u sebe, a ne i dalje šetati po buljaku i rovariti stvari po podu i sa gomila ih uzimati.

Ko zna, možda joj je novac uzela ćerka da kupi sebi još neku nekretninu, jer je ionako sve uložila u sebe, a ništa u majku koja još uvek konobariše u restoranu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedja

03.10.2021 15:11

Skromna majka poklonila nagradu ćerki.

Odgovori 22 8
Moly

03.10.2021 19:18

Zar je bitno gde ce kupovati garderobu? To je njena licna stvar, kao i sta ce uraditi sa svojim parama. Meni je za pohvalu da pored tolikih para neko i dalje bude skroman i vrati se svakodnevnom zivotu sto samo pokazuje da je pare nisu promenile.

Odgovori 27 3