OŽENIO SE NENAD ALEKSIĆ ŠA? Isplivao dokaz o reperovom tajnom VENČANJU i novoj SUPRUZI, evo kako se zove! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.10.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša se po svemu sudeći oženio novom devojkom, koja mu je čak i prokomentarisala fotografiju na Instagramu, a on je ostao bez komentara.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Nenad Aleksić Ša se oženio?

 

Popularni reper Nenad Aleksić Ša već nedeljama unazad uživa u uspehu hita ,,April" koji je posvetio bivšoj devojci Tari Simov, sa kojom je doživeo veliku ljubav, koja se ubrzo, nakon samo nekoliko meseci završila. 

Ša se zbog Tare razveo i od bivše supruge Ivane Aleksić, a sada je isplivao detalj na Instagramu koji je sve šokirao. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raskinuli!

Bivši rijaliti ljubavni par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša stavili su tačku na njihovu ljubav, odmah posle završetka ,,Zadruge 4". Iako su oboje tvrdili da će po izlasku iz rijalitija uživati u ljubavi, da će doći čak i do crkvenog venčanja, do toga nije došlo, već je usledio buran i napet raskid. 

Tara i Ša napravili su veliku pompu u medijima, a nakon raskida reper je objavio pesmu ,,April", koju je posvetio bivšoj devojci, a u izjavama za medije isticao je to da je u pomenutoj numeri opisan njihov ljubavni odnos. 

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Nenad Aleksić Ša se razveo od Ivane Aleksić zbog Tare Simov

 

Nakon Tare i Ivane, Nenad Aleksić Ša se ponovo oženio?

Nenad Aleksić Ša popularni reper objavio je fotografiju nakon dugog vremena, a u komentarima su se nizale pohvale na njegov izgled. Međutim, svima je privukao pažnju jedan komentar, koji je postavila jedna devojka. Naime, radi se o komentaru koji možete videti na fotografiji ispod ,,Muž moj". U pitanju je korisnik pod imenom Ela, a reper još uvek nije odreagovao na taj komentar. 

Da li se radi samo o šali njegovih pratilaca, ostaje nam da saznamo. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Nenad Aleksić Ša se oženio

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
миле

04.10.2021 06:02

uziva u uspehu hita "april"?? hahahahahah sprdate li se to? covek nije prosao pored hita a kamoli ga napravio!! smehoteka od lika a o ljudskim osobinama i da ne govorimo!!