OTKRIVAMO DETALJE SUSRETA ANE KORAĆ I DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Isplivalo sve na videlo, evo šta se desilo kod Marka Miljkovića na rođendanu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.10.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Marko Miljković napravio je proslavu povodom njegovog rođendana, a on je pozvao Anu Korać i Davida Dragojevića da prisustvuju. Sada smo otkrili kakav je njihov susret bio.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Korać i David Dragojević ponovo zajedno

 

Starleta Ana Korać i David Dragojević našli su se nakon raskida prvi put u zajedničkom društvu na rođendanu Marka Miljkovića, a mi smo prvi pisali o tome, što možete pročitati OVDE.

Mi smo došli do informacija kako je prošao njihov susret, a izvor za naš portal otkrio je sve do detalja. 

Pukla ljubav zbog prepiski!

Ljubavni par Ana Korać i David Dragojević očuvali su njihovu ljubav koju su započeli u rijalitiju ,,Zadruga". Međutim, nakon mnogih spekulisanja, njih dvoje su izašli u javnost sa informacijom da su definitivno stavili tačku na njihovu ljubav, a potom je Koraćeva ispričala u emisiji ,,Amidži šou" zbog čega je došlo do raskida. 

Ja sam raskinula sa Davidom, nemam ni slike, kao što znate, sve sam obrisala. U poslednje vreme smo imali neke svađice i desilo se nešto gde smo se posvađali i popričali smo, da se razdvojimo da vidimo kako bi išlo. Nešto se desilo i ja sam raskinula. Desilo se nešto što je on uradio a nije lepo, ja sam dobila glasovne poruke i poruke gde je pričao i pisao o meni. Sa mojom drugaricom je razmenjivao, ona je mene pozvala, poslala mi sve, tako da sam baš tog trenutka rešila da prekinemo. Ja sam rekla da ću biti uz njega i sve, ali posle toga što se desilo, ništa. Nemam više ni njegov broj ni ništa. Lepo je počelo, tako glupo se završilo, svako treba da ide svojim putem - ispričala je tada Ana Korać

Republika

Foto: printscreen

Ana Korać i David Dragojević sa Lunom Đogani

 

Luna Đogani i Marko Miljković ponovo spojili Anu Korać i Davida Dragojevića!

Marko Miljković proslavio je svoj rođendan u jednom eminentnom lokalu u Beogradu, a na proslavu pozvao je Anu i Davida, mnogi su se pitali da li će se njih dvoje uopšte pojaviti, shodno čitavoj situaciji. Međutim, prošlo je dosta vremena, rane su zarasle, pa su i Ana i David odlučili da se pojave, ali su se pravili kao da se ne poznaju. 

- Ana je došla, vidno nasmejana i raspoložena, došla je da ispoštuje Marka i Lunu, jer se oni izuzetno dobro druže privatno, to nije zbog kamera ili novinara, jer nisu ni bili pozvani. Marko je odlučio da proslava budu u krugu prijatelja i porodice, on se dosta uozbiljio - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Korać i David Dragojević u Zadruzi

 

- Svi su gledali da li će se Ana i David pozdraviti, kako će između njih teći situacija, ali njih dvoje su se ponašali kao da se nikad nisu ni poznavali. Mislim, znate već da je Ana zaljubljena i da je život pre ne zanima, a nakon što ju je David tako ponizio i povredio, šta je drugo očekivao? Da će mu prići da se pozdrave, dajte ljudi, molim vas! Ana se veselila, igrala, pričala je sa nama o svemu, da je prezadovoljna, ne razmišlja još uvek o ulasku u rijaliti, ima neka bitnija i preča posla trenutno, ali znate da se to kod nje nikad ne zna. Sada je završila i tu operaciju koju je planirala svakako, pa čeka da se sve smiri, dobro je za sada, hvala Bogu - govori izvor za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

04.10.2021 07:46

Sve "elita", sve moj do mojega