ANA KORAĆ PONOVO NA OPERACIJI: Starleta platila papreno zahvat, pa joj PUKAO KAPILAR zbog plastike! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.10.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Ana Korać ponovo se prepustila plastičnoj hirurgiji, a ovog puta odradila je papreno skup zahtav.

Republika

Foto: instagram.com

Ani Korać pukao kapilar zbog operacija

 

Bivša zadrugarka i starleta Ana Korać odlučila je da ode ponovo za Tursku kako bi odradila još jednu estetsku korekciju na licu. Poznato je da Koraćeva nikada nije krila šta je korigovala na sebi, a sada se odlučila na novi korak, koji, pa niko nije toliko iznenadio. 

Ana je već ranije govorila o svojim plastičnim operacijama, kao i šta još planira da uradi na sebi. Ona je otputovala nedavno za Tursku kako bi odradila plastičnu operaciju poznatu kao ,,mačije oči". Trend koji je zastupljen u celom svetu, velikom brzinom pregazio je i naše starlete. 

Platične operacije su "must have"!

Rijaliti ,,Zadruga" iznedrio je mnoge poznate ličnosti, a starlete i starletani koji su se našli u ovom televizijskom formatu uglavnom važe za ideale ljudske lepote. I dok ih neki osuđuju zbog plastičnih operacija, sa druge strane, inostrane privatne klinike se polomiše da im naše ličnosti budu reprezenti. Ana Korać je poznato lice u Turskoj, a jedan hirurg ju je unajmio kako bi mu bila zaštitno lice, sa druge strane, tu su i naše privatne klinike koje se bave platičnim operacijama i estetskih zahvatima. Iva Grgurić, Irma Sejranić, Ana Korać, Maja Marinković, Aleksandra Subotić, Sanja Stanković, Katarina Živković, Katarina Grujić, Edita Aradinović su samo neke od poznatih dama koje svoje lice i telo prepuštaju plastičnim i estetskih hirurzima na ,,čuvanje". 

Republika

Foto: youtube.com/ Zadruga Official

Zadrugarke sa platičnim operacijama

 

Mnoge poznate dame su i danas na udaru javnosti da su promenile lični opis plastičnim operacijama, a jedna od njih je baš i Koraćeva, koja je ovog puta otišla još jedan korak dalje. 

Zadrugarke vole "mačije oči"!

Pre Ane Korać ,,mačije oči" uradila je Maja Marinković, a pre nje bio je to Branislav Radonić Brendon. Trend koji košta i po nekoliko hiljade evra, poznati vrlo rado sebi priušte, a potom se i pohvale na društvenim mrežama. 

To je uradila ovog puta i Ana Korać! Koraćeva je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vide njene oči, a ono što je svima privuklo pažnju jeste da joj je kapiral čak i pukao zbog operacije. 

Republika

Foto: instagram.com

Ana Korać uradila plastičnu operaciju

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

03.10.2021 11:45

Neka "odvadi" još neko rebro.

Odgovori 10 0