ALEKSANDRA SUBOTIĆ OBELODANILA RAZLOG IZLASKA IZ ZADRUGE: Peca se ne odvaja od nje, Maja Marinković jedva dočekala da je vidi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.10.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Aleksandra Subotić izašla je iz Bele kuće bez ikakvog objašnjenja, već je samo na svom Instagram profilu obavestila svoje pratioce da više nije u ''Zadruzi'', a sada je podelila da proslavlja svoj 25.rođendan u društvu porodice i prijatelja, a među njima su i LJuba Pantović, Maja Marinković sa Takijem i njen verenik PRedrag Raspopović.

Republika

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić proslavlja rođendan van ''Zadruge''

Zadrugarka Aleksandra Subotić izašla je iz rijalitija ''Zadruga'' bez ikakvog objašnjenja i datog razloga, te je iznenadila sve svoje pratioce kada se na svom Instagram profilu oglasila iz automobila kada je i otkrila da je napustila Belu kuću i da je na putu za Novi Sad.

Kako je na društvenoj mreži Instagram aktivna veoma, ona je odmah po izlasku počela da objavljuje fotografije iz realnog života, a onda je podelila i fotografije sa proslave 25.rođendana koji proslavlja sa proodicom i prijateljima.

Među gostima su se našli njena majka Ljuba Pantović, najbolja drugarica, bivša zadrugarka Maja Marinković i njen otac Taki Marinković, kao i njen verenik Peca sa decom.

 

Aleksandra nije krila osmeh sa lica, a miljenje mnogih je da je izašla iz ''Zadruge'' urpavo kako bi proslavila rođendan sa najmilijima. Međutim, nije poznato da li je ova odluka definitivna ili se Subotićeva ipak vraća u Imaginarijum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

04.10.2021 05:38

Nadjes bogatog dedu, rodis mu dete, a onda operes svoju proslost i pretvoris se u "kraljicu". Drzis moralne pridike svima i mislis svi su zaboravili ko si. Smesna je ova neobrzovana, nadobudna, uobrazena tikva.

Odgovori 14 5