KRISTIJAN GOLUBOVIĆ POKAZAO SINA: Lazar se ne eksponira u javnosti, a preslikan je otac! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.10.2021

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Kristijan Golubović oduševio je sve svoje pratioce kada je na Instagram profilu podelio video snimke na kojima se vidi da vreme provodi sa svojim sinom Lazarom, kog je priznao tek kada je imao 20 godina, kako je tada govorio zbog njegove lične sigurnosti.

Republika

Foto: E-Stock

Kristijan Golubović pokazao sina Lazara

Bivši zadrugar Kristijan Golubović oduševio je svoje pratioce na društvenim mrežama snimkom iz kola, gde se vidi da dan provodi sa svojim sinom Lazarom, koji je isti otac.

Naime, on je na svom Instagram profilu postavio nekoliko snimaka iz kola sa sinom i njihova dva psa, te je jasno da su odlučili da dan provedu sami i kvalitetno.

Republika

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official

Kristijan Golubović sa sinom Lazarom

Lazar je Kristijanov sin iz emotivne veze sa Danijelom. Rodio se 1994. godine, ali su zbog njegove sigurnosti Golubović i pokojna Danijela odlučili da njegovo ime ne pise u izvodu iz matične knjige rođenih, te je nakon ćerkine smrti, starateljstvo nad Lazarom pripalo njegovoj babi, koja mu navodno nije dozvoljavala da komunicira sa ocem.

Republika

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official

Kristijan Golubović sina je priznao tek kada je imao 20 godina

Ipak, Lazar iako se nikada nije eksponirao u javnosti i držao se podalje od medija, nikada nije krio da je oca posećivao u zatvoru i da se viđao sa njim, te da im je odnos krajnje drugarski. Kristijan je Lazara priznao tek pred ulazak u rijaliti ''Farma'', a on je tada imao 20 godin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading