MILJANA POČELA SA RASKRINKAVANJEM! Dama bez morala koja radi za keš: ANA ŠVAJCARSKA JE SINONIM ZA PROSTITUCIJU!

Autor: Republika

Zadruga

03.10.2021

08:27

Izbačena zadrugarka MIljana Kulić sinoć se vratila u ''ZAdrugu 5'', a po ulasku u Belu kuću iznela tvrdnje da se njena cimerka Ana Spasojević bavi prostitucijom, te da ima i dokaze za to.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić o Ani Spasojević da je dama lakog morala

Najkontroverznija zadrugarka Miljana Kulić vratila se u ''Zadrugu 5'', a po ulasku u Belu kuću je otkrila da je njena cimerka, Ana Spasojević, dama lakog morala. 

Nakon što ju je Darko upitao za impresije zadrugarka, Miljana je rekla da su joj samo Miki, Karić i Stanija prišli i iskreno se obradovali, te da o ostalima zna mnogo i da veruje da će pobediti, a onda se dotakla Ane Spasojević.

- Ana Spasojević je kao ku*va koja ne koristi prezervative. Ja sam morala da abortiram iako to nije opravdanje, imala sam visokorizičnu trudnoću. Imam ja dokaze šta je Ana radila, ona je ku*vinski radila za keš, svi znaju gde je radila. Sedi dva minuta za moj sto, možeš to. Svi su kudili Viki, a ona je najbolja od svih, čak i njena priča teška. O Ani možete da se rasapitate u Švajcarskoj, ako mogu ja, možete i vi. Dama bez morala, koja mene pita da li sam trudna - rekla je Miljana, na šta je Ana odmah skočila:

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić tvrdi da ima dokaze da se Ana Spasojević prostituiše

- To ćeš morati da dokažeš. Isto kao što si napadala Milicu Kemez.

- Milica Kemez je institucija za vas, a ona je prostituka, samo za keš. Moj prijatelj ima kako su je razvlačili - govorila je Miljana.

- Ja sam živela sa dečkom u Švajcarskoj, to nema smisla, a ona se uvredila jer sam je ja upitala da li je trudna, a onda se ljuti jer je abortirala toliko puta - odgovorila je Ana.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Spasojević demantuje MIljanine navode i traži dokaze

- Mene zanima ko je Mita taj, koji je pozdravio Đoleta, ko zna šta su oni to uradili - ubacio se Mića.

- Ana Švajcarska je sinonim za prostituciju, neka Zola pošalje sve - rekla je Miljana.

- Ja sam radila u kafiću, radila poker, bila u ozbiljnoj vezi poslednjih godinu dana - rekla je Ana.

 

Komentari (0)

Loading