JA SAM JEDNA JEDINA, ONE SU KOPIJE: Aleksandra Nikolić prokomentarisala vezu Filipa Cara i Sandre Čaprić, POSLE OVIH REČI IM NEĆE BITI DOBRO!

Autor:

Zadruga

02.10.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić prokomentarisala je za portal Republika.rs vezu bivšeg dečka Filipa Cara i Sandre Čaprić.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić prokomentarisala vezu Sandre i Cara

 

Filip Car uplovio je u ljubavnu romansu sa pevačicom Sandrom Čaprić.

Naime, Car je u Zadrugu ušao kao zauzet momak, on je bio u vezi sa Majom Marinković, a nakon što ju je javno prevario Maja ga je ostavila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Čaprić i Filip Car

 

Sada se za portal Republika.rs oglasila još jedna Filipova bivša devojka Aleksandra Nikolić, ona nije imala baš lepe reči za njegovu novu ljubavnu romansu.

- Moja izjava povodom veze Filipa i Sandre, haha, ne može da bude slična, ni ista vezi koju sam ja imala sa njim, ja sam jedna jedina Aleks, ove kopije mogu da se trude da bude kao ja. Što se tiče njegove veze ne interesuju me, ja ih ne pratim, srećna sam i zaljubljena i sve mi top ide - izjavila je Aleksandra sa portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading