MENSUROVA MAJKA PROGOVORILA O MILICI: Otkrila da li podržava vezu sa njenim sinom, pa snajki poručila OVO! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

02.10.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić izazvali su lavinu komentara na društvenim meežama, ali i pažnju gledalaca, a za portal Republika.rs oglasila se njegova majka i otkrila šta misli o budućoj snajki.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

 

 

Zadrugar Mensur Ajdarpašić po ulasku u rijaliti ,,Zadruga 5” uplovio je u ljubavnu romansu sa Milicom Veselinović, koja ima svega 17. godina. Milica je po ulasku istakla da želi narodu da pokaže da nije kao njegova bivša devojka Mina Vrbaški, a već drugo veče imala je vrelu akciju sa Ajdarpašićem. Mnogi zadrugari su ih osudili, ali ima i ona druga strana, koja podržava i navija za njihovu vezu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarapašić

Portal Republika.rs pozvao je Mensurovu majku Nailu, koja nam je prokomentarisala njihovu vezu i otkrila da li ih podržava.

- Ja ih pratim non-stop, mladi su, lepi su zajedno, ja ih podržavam. Volim da ih gledam, vole se i neka uživaju - izjavila je Naila.

Odmah potom upitali smo Nailu da nam prokomentariše Milicu i iznese mišljenje o njoj, a ona je sa oduševljenem potencijalnu snajku obasipala komplimentima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarapašić

 

- Lepa devojka, harizmatična, kulturna, fina, voli mog sina, ja je podržavam, oduševila me je. Po mom mišljenju, lep su par - objasnila se Mensurova majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading