ALEN NIJE ŠTEDEO FILIPA CARA: Prokomentarisao njegovu vezu sa Sandrom Čaprić: SAM SEBE TERA U VEZU, ONA NIJE NJEGOV TIP!

Autor:

Zadruga

02.10.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Alen Hadrović prokomentarisao je novi ljubavni par Filipa Cara i Sandru Čaprić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Alen Hadrović prokomentarisao Filip Cara i Sandru Čaprić

Bivši zadrugar Alen Hadrović gostovao je u emisiji "Pitam za druga", on je prokomentarisao novi ljubavni par u Beloj kući Sandru Čaprić i Filipa Cara.

Republika

Foto: printscreen

Filip Car

 

- Vidiš kakva je to budala, on je legenda. Sandra po meni nije njegov tip devojke, videli ste šta on voli, izgledom svakako nije to taj tip. Sam sebe tera u neku vezu, kako bi se smirio ali od toga nema ništa. To će sve kratko da traje, to je moje mišljenje. Ja bih voleo da se smiri i da mu bude lepo, ja sam nešto malo gledao, ali mislim da je zaista teško to da opstane. To će sve Lepi Mića i ostali sve da raz*ebu za mesec dana. Da je on voleo toliko Maju, ne bi je ni prevario. Ne znam šta bih rekao više, nisam mnogo ni pratio - naveo je Hadrović u emisiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading