OTKRIVEN DOGOVOR JOVANE I KARIĆA! Osman o aferi Mie i Stefana: Nadam se daneće sebi dozvoliti… (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

02.10.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić oglasio se za portal Republika.rs i otkrio pozadinu izgovorenih reči Mie Jovanović da joj se njegov sin Stefan Karić sviđa, koji se već nalazi u ljubavnoj vezi sa Jovanom Ljubisavljević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Osman Karić otkrio dogovor Stefana i Jovane

Rijaliti učesnica Mia Jovanović pre samo nekoliko dana izgovorila je da joj se Stefan Karić dopada, iako su svi pomislili na Stefana Mihića, na videlo je isplivao njihov klip zbog kog su mnogi zadrugari pomislili da je u pitanju zadrugarkin flert sa zauzetim momkom.

Jovana Ljubisavljević, Stefanova devojka izjavila je za portal Republika.rs da mu veruje i da nema razloga da se plaši, ne sumnja da će je on prevariti, a sasvim je sigurna u njihovu ljubav. Sa druge strane, pozvali smo Stefanovog oca, Osmana Karića koji je bio vrlo raspoložen za izjavu. Osmana smo upitali da nam prokomentariše odnos Mie i Stefana i da li on vidi naznaku nekog flerta, pa se on dotakao i vernosti prema sadašnjoj devojci Jovani.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Ljubisavljević

- Da, možda to tako deluje ali nije baš sve kao što izgleda. Stefan je ušao kao zauzet momak, sad to zauzet i nije toliko bitno, pošto nas je rijaliti često puta ubedio u suprotno, pa su se dešavale prevare. Ali da je Stefan jako zaljubljen u svoju devojku Jovanu, to sam siguran, pa se nadam da neće dozvoliti sebi takvu avanturu, pa bila to u ovom slučaju i Mia. To je moje mišljenje, naravno on je u svakodnevnom  kontaktu sa mnogo ljudi tamo, jer uslovi ga jednostavno navode na to. Mora biti prirodan, ali naravno sve oči su uprte u njega, da li će napraviti grešku, pa mu se svaki osmeh i kontakt duplo meri. Što se tice Mie, izgovorila  je rečenicu da je zaljubljena u Stefana, mislim da je Mia upotrebila igru reči, gde mnogi misle na Stefana Mihića, a ona je mislila na Karića - prokomentarisao je Osman Karić.

Potom smo upitali Osmana da li zna za dogovor Jovane i Karića, a on nam je otkrio sočne detalje o kupovini kola:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić

 

Da li oni imaju dogovor ili ne, verujte ja ne znam. Znam da sam dobio novac od Stefana da Jovani kupim auto za koji sam dobio uputstva kakav treba da bude i da Jovana ostane u našem domu gde je i boravila sa Stefanom dok nije ušao u Zadrugu 5.To je sve što ja znam a da vam mogu reći - izjavio je Osman.

Ostaje nam da vidimo da li će Karić definitivno pokazati da je spreman na vernost prema Jovani i da neće pokleknuti pred Miom ili će ona ipak uspeti da ga zavede i odvuče daleko od njegove devojke, koju svakodnevno pozdravlja i upućuje joj reči ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marinko

02.10.2021 20:19

Ne treba njoj auto.

SvetlanaP

03.10.2021 05:46

Da toliko je zaljubljen u Lisicu da je morao da pobegne u Zadrugu.

Odgovori 12 3